• en

Blog

aiaaamundwyf_dsf6140
aiaaamundwyf_dsf6140
aiaaamundwyf_dsf6021
aiaaamundwyf_dsf6021
aiaaamundwyf_dsf6015
aiaaamundwyf_dsf6015
aiaaamundwyf_dsf5990
aiaaamundwyf_dsf5990
aiaaamund_dsf5988
aiaaamund_dsf5988
_dsf5973
_dsf5973
aiaaamundwyf_dsf5975
aiaaamundwyf_dsf5975
aiaaamundwyf_dsf6134
aiaaamundwyf_dsf6134
aiaaamundwyf_dsf6026
aiaaamundwyf_dsf6026
aiaaamundwyf_dsf6012
aiaaamundwyf_dsf6012
aiaaamundwyf_dsf5993
aiaaamundwyf_dsf5993
aiaaamundwyf_dsf6088
aiaaamundwyf_dsf6088

Aia Aamund – studerende

Mød Aia (22), datter af en af Danmarks mest markante forretningskvinder. Selv tager hun det stille og roligt, på vejen mod sine egne drømme.

 

Hvad laver du for tiden?

Jeg er lige kommet hjem fra Los Angeles. Jeg blev færdig i gymnasiet for to år siden. Kort efter fik jeg arbejde som receptionist på Forlaget Gyldendal. Det var fedt at tjene penge og have et rigtigt ’voksenarbejde’. Men efter halvandet år havde jeg virkelig lyst til at prøve noget helt andet, inden jeg skulle starte skole igen. Min kæreste skulle på filmskole i LA, og det hele passede sådan, at jeg kunne tage med derover. Jeg havde sparet penge op, og vi kunne leje vores lejlighed ud. Det var helt perfekt.

 

Hvordan var livet i LA?

Jeg havde tårnhøje forventninger, og tiden derovre levede op til det hele. Vi fandt en dejlig lejlighed i West Hollywood. Jeg havde været på roadtrip i Californien med mine forældre, og tilfældigt fandt vi en lejlighed gennem Airbnb, hvor jeg kunne genkende gadenavnet. Vi havde boet på den gade, og jeg huskede at det var et vildt fedt kvarter. Det gav en god mavefornemmelse. Los Angeles er så fed en by med mange facetter, der er jo virkelig noget for alle. Om man er til Yoga eller silikone, højhuse eller strandhuse. Der er sjove botox damer i Beverly Hills og alverdens økologiske cafeer. Vi spiste tit på en cafe der hed Backyard Bowls. Alle der besøgte os fra Danmark, elskede stedet, og vi spiste der nogle gange flere gange om dagen. Sundt, men så lækkert.

 

Hvad så nu?

Nu er det tilbage til Danmark og skolebænken. Jeg er lige startet på CBS, hvor jeg læser erhvervsøkonomi og psykologi.

 

Hvad er dine hudplejerutiner?

Jeg renser mit ansigt med Kiels Ultra Facial Wash og min nye rensebørste fra Clarisonic. Lige nu bruger jeg den morgen og aften. Men har kun haft den et par dage, så tænker at skære lidt ned, alt efter hvordan min hud reagere. Min hud er tør, så jeg er vild med fede og fugtgivende cremer. Kiehls Ultra Facial Cream fungerer vildt godt på min hud. Jeg bruger Pep Start øjencreme fra Clinique og altid Aquaphor læbepomade. Sidstnævnte er lidt som 8 Hour Creme, bare i Drugstore form. Et par gange om ugen bruger jeg Beauty Sleep Mask fra Amazing Space. Den gennemfugter min hud imens jeg sover.

 

Bruger du makeup til hverdag?

Ja, jeg elsker makeup. Men jeg skifter meget produkter alt efter om det er vinter eller sommer. Nu da vinteren er på vej, bruger jeg en Tinted Moisturizer fra Laura Mercier. Den giver ekstra fugt. Hvis jeg har behov for at dække eller lysne lidt ekstra, bruger jeg en Concealer fra Nars. Men Fit Me Concealer fra Maybelline er også vildt god. Tænker faktisk, at den er en kopi af den fra Nars. Jeg kan godt lide at have to farver, en mørkere og en lysere, som jeg mikser sammen på hånden. Så har jeg altid en farve, der passer lige til min hudtone. Min hud er tør, så jeg bruger ikke så meget pudder. Jeg har fundet den mest fantastiske Creamy Bronzer fra E.L.F Cosmetics. Den er en blanding imellem pudder og creme, men uden at være fedtet. Den er ikke som en creme blush, mere fast og silkeagtig. Den giver en helt naturlig glød til kinderne, fordi den ligner min egen hud. Den kan også bruges til at indramme øjnene.

 

Hvad er de 3 vigtigste makeup produkter?

Highlighter. Det går jeg nok lidt amok med. The BalmMary-Lou Manizer er champagnefarvet og den passer godt til min hudtone. Jeg bruger den i øjenkrog og over amour buen. En tynd blyant til at tegne mine bryn op med er også uundværlig, og en brunlig lipliner.

 

Hvad er den bedste mascara?

Mine vipper er lange, men ret lige i deres form. Hemmeligheden bag at få den buede form fra en vippebukker til at holde hele dagen, er at bruge vandfast mascara. Og det skal selvfølgelig på lige med det samme, så holder det helt vildt godt. Jeg bruger Cover Girls fra USA, men Chanels vandfaste er også rigtig god.

 

Hvilke kropsprodukter bruger du?

Jeg bruger ikke parfumeret sæber eller bodylotions. Min mor har selv blandet en stor kropsolie til mig og mine søster. De holder for evigt. Men Karmameju laver også gode badesæber, olier og en fantastisk tørbørste. Jeg bruger den bløde med de hvide hår, er ikke kommet til den med bronzehår, som alle taler om.

 

Hvad gør du ved dit hår?

Mit hår er altid meget langt. Da jeg var 12-13 år fik jeg den ide, at jeg ville have en kort page. Det gik ikke så godt, og siden da har det været lang langt. Jeg vasker det ikke for tit. Cirka 2 gange om ugen. Baptiste laver den bedste Tørshampoo, den orignale er uden så meget duft. Mit hår får næsten altid lov til og lufttørrer, med lidt Bio Silk olie fra kæbelinjen og ud i spidserne. Men kun lidt, der er ligesom ’no way back’ hvis man har fået for meget olie i håret. For et par uger siden fik jeg lidt lyse reflekser. Det er Christian fra Suka der ordner mit hår. Han klipper også min mor og mine to søstre. Nogle gange bliver vi klippet på rad og række, det er vildt hyggeligt.

 

Den bedste træningsform?

Det er svært at lave noget der ikke er sjovt og det skal helst være sammen med andre. Jeg kan godt lide at træne med min søster. Så får man også set hinanden. Men det er i perioder og jeg må indrømme, at jeg ikke er i en træningsperiode lige nu. Hvis jeg pludselig får behov, går jeg en tur og laver nogle squats og armbøjninger.

 

Hvad spiser du til morgenmad?

Jeg spiser næsten altid skyr med gooji bær og müsli. Det er også en god og mættende eftermiddags snack.

 

Hvad har du på neglene?

Jeg laver mine negle selv og bruger ret lang tid på det. Jeg sætter en film eller serie på, og lader hvert lag tørre et par minutter. Det er ikke så tit jeg bruger underlak, men altid overlak. Det er de lyse farver jeg bruger mest. Ballet Slippers og Limousine fra Essie er super fine. – De lyse farver holder sig altid pæne et par dage længere end de mørke.

 

Hvad dufter du af?

Har lige haft en lang periode uden at bruge parfume. Men så opdagede jeg Lys 41 fra Le Labo. Den er jeg blevet vildt glad for. Jeg har nok altid ledt lidt efter en parfume der kunne blive ’min duft’. Jeg tror faktisk det er den.

 

 

Tekst & fotografi Liv Winther for Wash Your Face

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *