• en

Blog

anemonesejrwashyourface_dsf9700
anemonesejrwashyourface_dsf9700
anemonesejrwashyourface_dsf9565
anemonesejrwashyourface_dsf9565
anemonesejr_washyourface__dsf9558
anemonesejr_washyourface__dsf9558
anemonesejrwashyourface_dsf9678
anemonesejrwashyourface_dsf9678
anemonesejr_washyourface__dsf9570
anemonesejr_washyourface__dsf9570
anemonesejr_washyourface__dsf9572
anemonesejr_washyourface__dsf9572
anemonesejrwashyourface_dsf9603
anemonesejrwashyourface_dsf9603
anemonesejr_washyourface__dsf9578
anemonesejr_washyourface__dsf9578
anemonesejr_washyourface__dsf9568
anemonesejr_washyourface__dsf9568
anemonesejr_washyourface__dsf9582
anemonesejr_washyourface__dsf9582
anemonesejr_washyourface__dsf9592
anemonesejr_washyourface__dsf9592
anemonesejr_washyourface__dsf9593
anemonesejr_washyourface__dsf9593
anemonesejr_washyourface__dsf9711
anemonesejr_washyourface__dsf9711
anemonesejr_washyourface__dsf9717
anemonesejr_washyourface__dsf9717
anemonesejr_washyourface_dsf9586
anemonesejr_washyourface_dsf9586
anemonesejrwashyourface_dsf9591
anemonesejrwashyourface_dsf9591
anemonesejrwashyourface_dsf9669
anemonesejrwashyourface_dsf9669

Anemone Sejr viser sin drøm af et pigeværelse frem

Mød Anemone Sejr og få hendes bedste tips til at starte din egen vægcollage, hendes bedste skønhedstips og læs om hemmeligheden bag en god shoppe-tur.

 

Hvornår begyndte din interesse for collager, mode og skønhed?

Jeg har altid været kreativ og elsker at dekorere ting. Det er først inden for det sidste år, at jeg er begyndt at tænke mere på mode og putte mode ind i mine collager. To piger fra min klasse og jeg skulle lave en skoleopgave om mode før og nu, og der var vi inde og interviewe Malene Malling fra COVER. Bagefter fik jeg lov til at følge hende i en periode 2 gange om ugen efter skole. Jeg var med til redaktionsmøder, hvor det blev planlagt, hvilke artikler og temaer, der skulle med i det næste blad. Det var vildt spændende og bare sjovt at se et blad blive til fra ingenting, til man stod med det færdige magasin i hånden. Min interesse for skønhedsprodukter er også kommet inden for det sidste år, hvilket nok er meget naturligt, når man bliver teenager og ens hud begynder at forandre sig.

 

Har du nogle gode shoppetips?

Jeg elsker at gå i dyre butikker som Holly Golightly og Lot29. Der bliver jeg inspireret og finder de ting, jeg synes er pæne. Så kan jeg gå i Topshop og finde noget, der minder om det bagefter, for jeg har jo ikke råd til at købe så dyre ting. Det kan være vildt svært at finde noget pænt i de store highstreet butikker, der er så meget tøj, og de er så store. Men når man ved, hvad man skal lede efter, er det som om, at hjernen er meget mere fokuseret, og det er meget nemmere og sjovere og lede.

 

Hvem laver de bedste skønhedsprodukter?

Jeg elsker Glossier, fordi man ikke kan få det herhjemme. Så bliver det lidt mere særligt, når man endelig får fat i deres produkter. jeg elsker også deres indpakning, som bare er vildt fint. Man kan dekoreree deres produkter med klistermærker. Det er bare lækkert og sjovt. Derudover er jeg også vild med Aesop. Når jeg går ind i deres butik på Værnedamsvej, har jeg lyst til at blive derinde og hænge ud for evigt.

 

Har du nogle faste skønhedsrutiner?

Jeg renser min hud morgen og aften med Bioderma’s Rensevand, og om aftenen bruger jeg min mors ansigtscreme fra Jurlique. Når jeg er hos min far hver anden uge, tager jeg min rensevand med derhjem. Jeg bruger meget håndcreme og har faktisk altid en med i tasken. Jeg har vildt tørre hænder om vinteren, men bruger håndcreme året rundt. Det er bare en lækker ting at have med sig.

 

Bruger du makeup?

Nej faktisk slet ikke. Jeg bruger meget sjældent en lysebrun bryn gele, der hedder Boy Brow fra Glossier. Jeg har også en glimmer eyeliner, som jeg havde på nytårsaften. Men bruger slet ikke makeup til hverdag. Til gengæld har jeg vildt mange læbepomader. Dem samler jeg på og elsker dem, der er gemt i sjove æsker og former.

 

Hvor meget tid bruger du på dit hår?

Jeg føntørrer mit hår med en stor børste hver gang, jeg har vasket det, fordi jeg i virkeligheden har naturkrøller. Når jeg reder det igennem samtidigt med at jeg føntørrer det, så trækkes krøllerne ud, og mit hår ser naturligt glat ud. Jeg bliver klippet af Palma, som ejer Frisør Palma. Hun er vildt sød og dygtig.

 

Bruger du deodorant, og hvem laver den bedste?

Det gør Andrea Rudolph (Acai Roll On), men jeg kan også godt lide den, de sælger inde i Holly Golightly. Den hedder Real Purity og koster 170 kroner. Til gengæld er den næsten dobbelt så stor som andre deodoranter. Jeg går op i, at indholdet skal være naturligt, og så må det ikke være for skrapt for min hud.

 

Bruger du parfume?

Nej, jeg bruger ikke parfume, selvom jeg egentlig har ret mange. De fleste har jeg fået i gaver. Men én af dem, har jeg selv købt. Den hedder Fresh Couture og er fra Moschino. Den er lavet, så den ligner en lille kopi af en vinduesrens, med blåt væske og en rød og hvid pumpe. Den er mega sej, men jeg ville føle mig vildt mærkelig, hvis jeg tog den på. Jeg kan slet ikke se mig som en pige, der bruger parfume endnu. Jeg er der nok bare ikke endnu.

 

Bruger du neglelak?

Der er noget lækkert ved neglelakker, og jeg har rigtigt mange. Jeg elsker at købe dem, tit de helt små billige. Men jeg bruger dem ikke endnu.

 

Har du nogle drømme for fremtiden?

Jeg ville gerne studere i udlandet. Noget med design og tøj. I hvert fald vil jeg gerne prøve at bo og læse i udlandet. Hvad, jeg skal studere, kan jo nå at ændre sig hundrede gange…

 

Interview og fotografi Liv Winther

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *