• en

Blog

Backstage blues – Mads Nørgaard

 

Vi elsker stadig den blå makeup fra Mads Nørgaard’s Fall 2015 show. Makeup-artist Trine Skjøth, fra Agentur stod for makeuppen.

Når Trine står for makeuppen har modellerne en naturlig og perfekt hud. Modellerne havde fået fugtighedscreme og en smule concealer og foundation for at dække eventuelle trætte modeugeøjne. Den blå farve på øjnelåget var det eneste der var tilføjet, mascara var der intet af. Det skulle ligne at de var legende unge kunstnere der havde været i gang med at male med blå maling og så var kommet til at røre øjenene med malerfingre. Den blå farve var den samme som også var brugt i håret.

Lasse Pedersen, fra Agentur, stod for håret. Looket var forskelligt alt efter modellernes personlighed og hår. Looket var ”afbleget” struktur og saltvands hår – ”Som var man lige kommet op af Vesterhavet”. Men der var faktisk ikke brugt saltvands spray, håret var gjort fugtigt med vand og i spidserne var der puttet body loition fra Biotherm. Den blå farve som nogle af modellerne havde i håret er 303 Griemas som er en teater vandfarve til kroppen..

IMG_6060IMG_5996

Modellerne Kristine og Adesuwa fra USA.

IMG_6082IMG_6001IMG_5961 copy

Covers Emilie Johansson, som stod for stylingen af showet, får her et velfortjent kys af Veneda Budny.

IMG_6074

Stemningen var hyggelig udenfor i den fineste have og der var dans inden modellerne gik på catwalken

Tekst og foto.: Rosa Tauber Petersen

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *