• en

Blog

camillesejr_washyourface_dsf3682
camillesejr_washyourface_dsf3682
camillesejr_washyourface_dsf3840
camillesejr_washyourface_dsf3840
camillesejr_washyourface_dsf3850
camillesejr_washyourface_dsf3850
camillesejr_washyourface__dsf3740
camillesejr_washyourface__dsf3740
camillesejr_washyourface_dsf3799
camillesejr_washyourface_dsf3799
camillesejr_washyourface_dsf3832
camillesejr_washyourface_dsf3832
camillesejr_washyourface_dsf3787
camillesejr_washyourface_dsf3787
camillesejr_washyourface_dsf3821
camillesejr_washyourface_dsf3821
camillesejr_washyourface_dsf3810
camillesejr_washyourface_dsf3810
camillesejr_washyourface_dsf3824
camillesejr_washyourface_dsf3824
camillesejr_washyourface_dsf3818
camillesejr_washyourface_dsf3818

Camille Sejr * PR Coordinator

Camille Sejr (21) er ny PR Coordinator for Vero Moda. Vi besøgte hende i hendes lille lejlighed i Indre København. Få hendes tips til lækkert strandhår og de bedste to produkter til at holde urenheder væk.

 

Hvad laver du for tiden ?

Jeg er lige stoppet på sygeplejeuddannelsen. Jeg havde været i gang i et år, men jeg fik en dårlig mavefornemmelse de sidste måneder. Jeg talte med en fantastisk studievejleder, og sammen med hende fandt jeg frem til at jeg skulle stoppe mit uddannelsesforløb. Jeg ville egentligt tage orlov, men jeg tog beslutningen om at stoppe helt. Jeg var så lettet bagefter! Jeg kan jo altid komme tilbage. Men det føltes forkert, og så er det også vigtigt at lukke døren helt. Så kan nye døre åbne sig. Heldigvis blev jeg tilbudt en deltidsstilling som PR Coordinator for Vero Moda, kort tid efter. Så nu står jeg for Vero Moda’s showroom i København. Der tager jeg mig af udlån af de nyeste kollektioner til modeblade og stylister. Jeg arbejder også en dag eller to om ugen som salgsassistent i Isabel Marant. De sidste år har jeg arbejdet i Isabel Marant ved siden af min skolen. Det er faktisk lidt sjovt, jeg har svoret at jeg ikke vil arbejde med mode. Men ender, underligt nok, altid i modebranchen.

 

Hvad er dine fremtidsplaner?

Jeg har jo gjort gymnasiet færdigt, og jeg skal klart tilbage på skolebænken. Jeg elsker og gå i skole. Men det er lidt svært hvad jeg skal starte på, når jeg ikke har en klar vision af hvad jeg gerne vil. Men jeg overvejer at tage en Humanistiske Bachelor på RUC. Det vil være et godt sted og starte, og jeg kan beholde mit job ved siden af.

 

Hvad er dine hudpleje-rutiner?

Jeg prøver at holde mine rutiner meget simple, men det sidste år er min hud begyndt og reagere med lidt urenheder. Jeg er kommet igennem alle mine teenageår med den fineste hud. Og nu, da jeg burde være ude på den anden side af mine teenageår, er jeg begyndt og få urenheder. Jeg har haft en periode hvor jeg har prøvet mange forskellige nye produkter, det har nok en del af skylden. Så nu er jeg tilbage til de to produkter der virkede før min hud begyndte og drille. Det er en let ansigtscreme Effaclar Duo og Purifying Foaming Gel fra La Roche-Posay. Jeg har også to skrubbemasker fra Rudolph Care og Aesop. Dem bruger jeg en til to gange om ugen. Hvis jeg har sår eller ar efter urenheder, dupper jeg E-vitamin og Arnicaolie fra Urtegården på. Det sætter gang i healingsprocessen.

 

Bruger du makeup?

Jeg bruger Perfect Hydrating BB Cream fra Shiseido til at lægge et naturligt slør på huden. Bagefter bruger jeg et fint lag Studio Fix pudder. Den er god til at dække urenheder. Meget bedre end concealer. På kinderne bruger jeg solpudder fra Mac. Jeg bruger aldrig mascara, fordi mine vipper er naturligt tykke og mørke. Mit ultimative makeup-tip er at bruge vaseline på øjenlåget. Det giver en fin skinnende effekt. Det er et godt tip, særligt til dem der ikke bruger mascara eller øjenskygge. Fordi det ikke fedter rundt og bliver sort. Jeg bruger også en highlighter stick Glossier på kindben og nogen gange øjenlåget.

 

Hvilken makeup bruger du når du skal ud?

Den eneste forskel fra min hverdagsmakeup, er at jeg dupper lidt ekstra farve på læberne. Da jeg var i New York for et par uger siden, fandt jeg en læbestift der passer helt til mine behov. Det er Generation G Sheer Matte Lipstick fra Glossier. Den er bærfarvet, som hvis man har bidt sig i læben eller lige spist hindbær. Det klæder ikke min mund med en rigtigt optegnet læbestift, men den her er vildt flot.

 

Hvad gør du med dine bryn?

Jeg bruger en gennemsigtigt Browgel fra H&M.

 

Hvad med dine negle?

Jeg elsker klare røde negle. Den fineste røde lak er Aperitif fra Essie. Det er den jeg har på i dag. Chanels Lotus Rouge og Rouge Noir er også fine. De er mere mørke og rockede og pæne på fødderne om sommeren.

 

Bruger du parfume?

Nej. Men mit hår dufter altid godt fra shampoo, balsam og hårolier. Det er nok for mig. Min moster har parfumeallergi, så det har altid været no-go at gå med parfume i min familie. Jeg fik dog Daisy fra Marc Jacobs da jeg var 15 år. Men jeg vænnede mig aldrig til at bruge den. Syntes faktisk ikke det er så lækkert når folk har meget parfume på. Hvis jeg skal ud, og er hjemme hos en veninde, låner jeg måske et lille sprøjt af deres parfume. Jeg bruger Lancôme’s Bocage Déodorant. Det er sikkert alt muligt skrapt i den, men den deodorant er den eneste der fungere for mig.

 

Hvad gør du med dit hår?

Mit hår er ret tykt og bølget, det ligner altid at jeg lige har været på stranden. Det er nok også fordi at jeg aldrig føntørrer det. Det får altid lov til at lufttørre, med mindre det er iskoldt udenfor. Det bliver mere naturligt og lokket når det lufttørrer. Jeg fik farvet mine spidser lidt lysere for nyligt, som også gør det mere strandagtigt. Jeg syntes det blev vildt flot, men det er samtidigt blevet ret tørt. Så det kommer jeg nok ikke til at gøre igen. Måske vil jeg prøve kræfter med en lysnings spray til sommer. Jeg bruger Silkeprotein Shampoo og Balsam fra Matas og krammer en hårolie fra enten Redken eller Moroccan Oil i spidserne. Tricket er at det skal have lov til at tørre lidt indendørs. Det bliver lidt for kruset og stort, hvis det kommer direkte ud i vind og vejr.

 

Det er en helt fantastisk lejlighed du har. Kan du fortælle lidt om den?

Jeg fik den igennem en af min mors veninder for to år siden. Det er en 1 værelses i Frederiksstaden. Der er en trappe ned til Badeværelset og et mini køkken i et stor skab inde i værelset. Der er højt til loftet, så der er også en hems. Den minder vel mest af alt om en lille pariser lejlighed og jeg elsker og være her. Lige da jeg flyttede hjemmefra brugte jeg den meget til at holde fester med mine venner. Der er mange erhvervsmål i ejendommen, og derfor ikke så mange og tage hensyn til. Men jeg fik virkelig nok at det til sidst. Så flyttede jeg hjem til min mor en uge. Hun hjalp mig med at indrettede den på ny. Nu er den et rigtigt hjem igen og jeg har skruet ned for at lægge hus til i weekenderne.

 

Har du nogle favorit designere?

Jeg har ret meget tøj fra Isabel Marant, fordi jeg arbejder i butikken. Jeg har også et blødt punkt for blødt lysegråt strik. Jeg har så mange striktrøjer at det næsten er for meget. De fleste er fra Cos. Det amerikanske mærke James Perse laver de bedste T-shirts. Dem skal du købe hvis du finder det i udlandet!.

 

Tekst og fotografi Liv Winther for Wash Your Face

LeaveCOMMENT

 • Karina
  REPLY

  Tak for fed post! Hvor er Camille’s bukser fra ?

  marts 19, 2017
  • Camille Sejr
   REPLY

   Hej Karina,

   Bukserne er fra VERO MODA og kommer i butikkerne til maj

   marts 19, 2017
   • Karina
    REPLY

    ?tak Camille! Hvis de sidder bare tilnærmelsesvis ? lige så godt på mig, så må jeg eje dem ! ❤

    marts 19, 2017
   • Julie
    REPLY

    Hej Camilla! Hvilken en af Glossiers Generation G Sheer Matte Lipstick har du købt? 🙂

    Mvh Julie

    januar 24, 2018
 • Cecilie
  REPLY

  Go søndags læsning – glæder mig til at se hvem der kommer næste gang. Det store C ved siden af hende – er der nogen der ved om man kan købe det et sted. Ville være så fint på mit værelse. XOXO Cecilie

  marts 19, 2017
 • Frederikke
  REPLY

  Tak for mega gode tips! God søndag

  marts 19, 2017

Your email address will not be published. Required fields are marked *