• en

Blog

 

carolinevedel_dsf6704
carolinevedel_dsf6704
carolinevedel_dsf6807
carolinevedel_dsf6807
carolinevedel_dsf6813
carolinevedel_dsf6813
_dsf6654
_dsf6654
caromork_dsf6474
caromork_dsf6474
carolinev_dsf6763
carolinev_dsf6763
carolinev_dsf6611
carolinev_dsf6611
carolinevedel_dsf6743
carolinevedel_dsf6743

 

Caroline Vedel – Skuespiller

 

Caroline Vedel (17) blev landskendt for sin rolle i DR’s julekalender Den Anden Verden, sidste jul. Skuespillet satte gang i drømme, nye veje og tanker om hvad, forfængelighed egentlig er. Til foråret lancere hun sin egen smykke kollektion, Bycairo.

 

Hvad laver du for tiden?

Jeg går hos en vildt dygtig skuespiller. Hun underviser mig, faktisk i bare at være i live. Det lyder nok vildt underligt, men man glemmer tit de små naturlige ting i ens spil, når man er foran et kamera. Jeg arbejder også som design assistent for By Malene Birger. Det er et super fedt job for sådan en som mig, fordi jeg får lov at være kreativ og få et indblik i mode branchen. Udover det går jeg stadig til en masse castings. Jeg er kommet ind på Skuespillerakademiet, hvor jeg starter til februar, så der skal jeg gå det næste halve år. Jeg drømmer om at videreuddanne mig indenfor faget i endten London, New York eller Los Angeles og lave musicals i udlandet da jeg også synger og danser.

 

Sidste jul blev du  ’kendt over-night’. Hvordan var det?

Vi indspillede julekalenderen, Den Anden Verden, igennem hele det år, jeg gik i 9. klasse. Det havde været det fedeste og travleste år overhovedet, og jeg havde forberedt mig på, at mit liv ville gå amok når den kom på TV. Men da december kom, bredte der sig i stedet en ro. Jeg havde jo præsteret det, jeg skulle på forhånd, så det var bare og nyde det. Men det var en magisk tid, jeg ved jo, hvor betydningsfulde julekalendere er for børn. Julen i sig selv er en magisk tid, og de julekalendere, jeg selv har set som barn, tror jeg aldrig jeg glemmer.

 

Hvordan var det at se sig selv på skærmen?

Jeg var jo kun 15 år da vi indspillede Den Anden Verden og jeg kan huske at det var svært at slippe min forfængelige side. Det er en mærkelig følelse at se sig selv på monitoreren, men det lærer man med erfaring.

 

Hvilken rolle er du mest stolt af?

Jeg er super stolt af filmen Overlove. Det er en smuk film, hvor jeg spiller en pige, der lider af angst og OCD. Hun er bange for at komme til at slå sin lillebror ihjel. Det er en dyster film, men det er så vigtigt at sætte fokus på, hvor mange unge der går rundt med psykiske lidelser. De skal vide, at det er ok, og at der er andre som dem.

 

Hvad er dine skønhedsrutiner?

De findes nok ikke mere low maintenance. Jeg vasker mit ansigt hver morgen med koldt vand og bruger en ansigtsolie cirka hver anden dag. Den bedste olie er Mirins Copenhagens Facial Moisturizer. De blander selv deres olier, og den dufter mildt og virker mere fugtgivende, end fedtet. Men den giver dog en masse glans til min hud. Læbepomader skal være fra Tromborg. Har både cremen og pomaden. De to går op i en højere enhed sammen, fordi den ene giver fugt og den anden fedt. De er gode at lægge oven på hinanden særligt i kulden. Fugt først og beskyttelse til sidst.

 

Hvad med makeup?

Jeg bruger næsten ikke makeup. Hvis jeg er helt vildt træt, bruger jeg en lysebrun bronzer fra Chanel. Det er vildt, hvad et sekund med en pudderbørste kan gøre. Jeg bruger en sjælden gang imellem en gammel mascara, der er næsten helt tørret ud. Den giver lidt ekstra til mine vipper, men uden at det ser mascaraagtigt ud. Hvis jeg skal ud til en stor fest, kan jeg finde på at duppe lidt lilla glimmer på øjenlåget. Det ser sejt ud, når et ansigt er helt naturligt, og så lige har en skør farve på læber eller øjne.

 

Hvad dufter du af:

Chloe er min favorit, og så stjæler jeg nogle gange min mors Issey Miyake parfume. Den dufter af hende.

 

Hvordan ser dine negle ud:

De er for det meste korte og velplejet. Min yndlingsfarve lige nu er en næsten gennemsigtig nude farve. Jeg bruger kun Chanel neglelak, selvom jeg i virkeligheden synes de er dårlige. Jeg tror det er fordi jeg allerede har så mange, så jeg ubevidst samler lidt på dem. De mest holdbare er dog fra OPI.

 

Hvad er dine hårrutiner?

Jeg har normalt rigtig meget naturkrøl i mit hår. Men desværre fik jeg farvet det hvidt for omkring et år siden. Farven gør mit hår så stift at jeg ikke længere kan få mine krøller frem. Så nu venter jeg på at klippe det af, når min udgroning når langt nok ned over ørene. Jeg vasker det hver anden dag i Morrocan Oil Shampoo og bruger altid balsam. Men det vigtigste er en hårolie til at samle spidserne. Den er fra Normal og koster 28 kroner! Olien gør at min hår bliver mindre frizzy og mere blødt og samlet. Hvis jeg gerne vil have meget krøl frem, bruger jeg en Curl Cream fra Kevin Murphy og en føntørrer med en Softstyler fra Babyliss.

 

Hvad glæder du dig til i fremtiden?

Jeg glæder jeg mig helt vildt til at prøve at spille teater. Vi spillede teater i julekalenderen, men det var jo stadig for kameraet skyld, så det tæller ikke rigtigt. Og så glæder jeg mig til at lave nogle flere film, måske lave nogle musicals hvor jeg kan få lov til at blande alle de ting jeg elsker at lave. Det vigtigste for mig lige nu, er at lære nye ting, ellers kan jeg hurtig komme til at føle, at mit liv går i stå.

 

Tekst og fotografi Liv Winther for WASH YOUR FACE

LeaveCOMMENT

 • Anna D
  REPLY

  Så fedt at de her indlæg er tilbage! Ved nogen hvor hendes bluse er fra?

  januar 15, 2018
 • anna
  REPLY

  ganni

  januar 15, 2018

Your email address will not be published. Required fields are marked *