• en

Blog

_arc0509
_arc0509
_arc0278
_arc0278
_arc0169
_arc0169
_arc0108
_arc0108

‘Cool girl hair’ hos Fendi

Modeugerne er i fuld gang, og i torsdags viste Fendi deres Fall/Winter 2017 kollektion, under modeugen i Milano. Vi elskede håret, der var et rodet, krøllet strandlook, som du nemt kan lave selv.

Fendi afholdte i går deres AW17 modeshow. Her viste topmodeller og Instagram-darlings som Kendall Jenner, søstrene Hadid, Imaan Hammam og ikke mindst danske Frederikke Sofie et smukt og sejt hår-look frem. Det var den dygtige engelske hårstylist Sam McKnight, der havde stået for stylingen, og det strand-agtige look med rå krøller stod i fin kontrast til de feminine uldfrakker med pelsdetaljer, som blev vist frem på catwalken.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Sådan får du Fendi’s Cool Girl-hår 

Til at skabe looket havde McKnight brugt sit nye produkt Cool Girl Texture Mist. Hans fokus var på at fremhæve modellernes forskellige, naturlige hårteksturer, og derved give et stylingen et personligt udtryk på den enkelte model. På hårstylistens Instagram kunne man blandt andet se smukke Bella Hadid posere med produktet, som hun vist allerede er fan af. Hvis du også vil have looket kan vi anbefale McKnights Texture Mist. Har du et naturligt fald i håret eller krøller kan du nøjes med at fremhæve det med Cool Girl Hair Texture Mist. Har du derimod et fint, glat skandinavisk hår, kan du skabe looket ved at bruge et krølle-wand efterflugt af misten eller en anden tekstur-spray, som holder på krøllerne. Har du ikke en krølle-wand har vi fundet vores yndlings luksusudgave og en favorit på budget.

Krølle-wand fra Remington, 329 kr.

– Cloud Nine Original Wand hos Barnholdts, 1.599 kr.

Psst – Sam McKnights produkter er desværre ikke blevet lanceret endnu, men vi holder jer opdateret!

 

Tekst Sophie Bendtsen.

Foto: Vogue.com/fashion-shows

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *