• en

Blog

emiliwyfnewnew_dsf3647
emiliwyfnewnew_dsf3647
emiliwyfem_dsf3534
emiliwyfem_dsf3534
emiliwyf_dsf3666
emiliwyf_dsf3666
emiliswyf_dsf3685
emiliswyf_dsf3685
emiliwyf_dsf3656
emiliwyf_dsf3656
emiliswyf_dsf3550
emiliswyf_dsf3550
emiliswyf_dsf3589
emiliswyf_dsf3589

Få Emili Sindlev’s beauty tips

Læs, hvordan Emili Sindlev, 19, holder sit lange hår fyldigt og sundt, og hvilken gele der får hendes bryn til at sidde perfekt hele dagen.

 

Hvad er dine daglige hudplejerutiner?

Om morgenen vasker jeg mit ansigt med lunkent vand og en vaskeklud. Bagefter bruger jeg Embryolisse Lait Creme Concentré. Jeg smører min creme ind lige efter badet, og inden jeg begynder at lægge makeup. Om aftenen renser jeg min makeup af med Bioderma, og et par gange om ugen bruger jeg en ansigtsolie fra Tromborg som nattepleje.

Hvem ordner dit hår, og hvad får du lavet? 

Jeg har meget langt hår, men får det klippet hver tredje måned. Mit hår skal være sundt og fyldigt, selvom det er så langt. Jeg bliver klippet hos Suka, som ligger i Christian lX’s gade her i København.

Hvilke hårprodukter bruger du?

Jeg bruger ikke rigtig stylingprodukter i mit hår. Men jeg bruger et par dråber Oi Oil fra Davines i mit våde hår, når jeg lige har været i bad. En gang imellem bruger jeg Oribe Texturizing Spray, hvis mit hår føles lidt kedeligt. Den giver mit hår tekstur og fylde.

Hvad består dine makeuprutiner af?

Jeg bruger et fint lag løs mineralfoundation oven på min dagcreme, og for glød og shine børster jeg en bagt mineralpudder med perlemor ovenpå. Begge ting er fra Tromborg. Derefter er det vigtigste at få børstet mine bryn på plads. Jeg har naturligt mørke og tætte bryn, men de skal holdes på plads. De bedste brynmascaraer er Brow Fix fra Tromborg eller Brow Drama fra Maybelline. Nogle dage blander jeg lidt flydende foundation fra Chanel i min dagcreme, det giver min hud en helt naturlig base.

Dit bedste makeup-tip?

Hold det nedtonet og naturligt og husk, at en fin mineralfoundation kan gøre underværker. Jeg er storforbruger af læbepomade, som jeg smører på flere gange i løbet af dagen, og det giver jo en naturlig, men skinnende, lidt makeupagtig effekt.

Hvilke farver skal på dine negle til foråret?

Jeg kommer helt sikkert til at have alle regnbuens farver på. Jeg elsker farver og mønstre, så neglelak er et vigtigt værktøj for mig. Hvilken farve afhænger af mit humør, og hvilket tøj jeg har på.

Hvad dufter du af?

Jeg har en del parfumer, men 3 L’impératrice fra D&G er ligesom blevet min. Den tror jeg aldrig, jeg kommer til at skifte ud.

Hvilke kropsprodukter bruger du?

Jeg har altid været glad for olier og cremer. Lige for tiden er det en olie fra L’Occitane, som jeg smører mig ind i, eller en bodylotion fra Tromborg.

 

Interviewet stammer fra Cover April 2016. Tekst og fotografi Liv Winther.

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *