• en

Blog

melissabech_washyourface_dsf2199
melissabech_washyourface_dsf2199
melissabech_washyourface_dsf2299
melissabech_washyourface_dsf2299
melissabech_washyourface__dsf2303
melissabech_washyourface__dsf2303
melissabech_washyourface_dsf2264
melissabech_washyourface_dsf2264
melissabech_washyourface__dsf2334
melissabech_washyourface__dsf2334
melissabech_washyourface__dsf2315
melissabech_washyourface__dsf2315
melissabech_washyourface__dsf2318
melissabech_washyourface__dsf2318
melissabech_washyourfacecrop_dsf2177
melissabech_washyourfacecrop_dsf2177
melissabech_washyourface__dsf2328
melissabech_washyourface__dsf2328
melissabech_washyourface__dsf2344
melissabech_washyourface__dsf2344
melissabech_washyourface__dsf2371
melissabech_washyourface__dsf2371

Få Melissa Bechs beauty tips*

Melissa Bech er 28 år og har arbejdet for smykkedesigneren Pamela Love, Wood Wood,  Cover og Norse Projects. Hun er netop startet for sig selv. Kom med på besøg, og få hendes bedste beauty tips.

 

Hvordan startede du med at arbejde i modebranchen?

Min karriere i modebranchen startede med en Professions Bachelor fra KEA i Design og Business. Styling er sjovt, og det har gennem min tid som moderedaktør for Cover fyldt meget, men det er helt klart forretningsaspektet, der interesser mig mest. Mit første job var hos et presse og salgs agentur, der hed Tendensa. Her arbejdede jeg, imens jeg studerede. Mange unge på vej ind i branchen går måske og tror, at det er helt vildt glamourøst. I virkeligheden skal man nok bære en masse poser, dampe en masse tøj og arbejde til sent, før du overhovedet får mulighed for at komme til et modeshow eller lignende.

 

Hvorfor startede du din egen blog?

Jeg boede i New York i et år, hvor jeg arbejdede for smykkedesigner Pamela Love. Det var en af de år, jeg aldrig glemmer, for det var super hårdt, men utrolig lærerigt. Mens jeg boede derovre, spurgte min familie meget til billeder og updates fra mit liv. Så jeg besluttede mig for at starte en blog, så de kunne følge med. Min første blog hed Fashion Beyond Clothes. Jeg kunne se, at ud over min familie og venner, begyndte andre mennesker også at læse med. Det kan jeg huske, at jeg syntes var mega interessant. Da jeg kom hjem igen, havde jeg lyst til at ændre lidt bloggen og gøre den mere professionel. En dag hørte jeg en David Bowie sang ”Ziggy Stardust”, hvor han synger ”Making love with his ego” og det, syntes jeg egentlig, var meget fedt, for det gør vi alle sammen lidt hele tiden, ikke? Så jeg omdøbte den til ”Feed my ego”. Det var der, bloggen for alvor blev stor, og jeg begyndte at fordybe mig mere og mere i den og tjene penge på den. Men da jeg startede som moderedaktør på Cover, havde jeg dokumenteret nok mode i løbet af dagen og havde ikke lyst til at sidde foran en computer. Det var egentlig en lidt svær beslutning at lukke den igen, det er jo på en måde ens dagbog.

 

Hvordan er dine morgenrutiner?

Jeg går i bad hver morgen og slutter badet af med et kort helt koldt gys. Så vågner man helt op, og så er det godt for huden. Jeg bruger Egyptian Magic Creme i ansigtet hver aften om vinteren. Jeg er absolut afhængig af den og bruger den faktisk også over hele på kroppen. Om sommeren bruger jeg en creme fra Costing Skincare . Den jeg får lavet i Hellerup hos en huddame. Hun kigger og mærker på ens hud og spørger ind til, hvad man kan tåle, og ud fra det blander hun en creme. Den her er egentlig ret fed, men jeg elsker fede cremer. Det værste, jeg ved, er tør hud. Min hud skal hellere være lidt skinnende end udtørret. I weekenderne bruger jeg Kiehls Midnight Recovery Concentrate til at give huden ekstra fugt. Den bruger jeg i stedet for Egyptian Magic Creme. Jeg er ikke bange for olie i cremer, men jeg forsøger også at mærke efter, hvad min hud har brug for, og hvornår den har fået nok olie. Jeg bruger Sephora’s Softening Face Mist dagligt. Den er god, når man kommer hjem efter en lang dag eller efter træning. Hvis jeg har god tid i weekenderne bruger jeg Irish Mud Face Mask.

 

Hvordan er dine makeup-rutiner?

Jeg bruger Tom Fords Shade & Illuminate til contouring i ansigtet og lægger den mørke farve under kindbenene og den lyse over kindbenene. Jeg bruger aldrig foundation. Nogle gang bruger jeg også lidt creme-blush fra Chanel på kinderne, som jeg mikser ind med en lille svamp. Jeg tegner hver dag mine øjenbryn op. Jeg er helt vild med brede øjenbryn. Arizona Muse har de smukkeste bryn. Hvis jeg kunne ændre noget, ville det være mine øjenbryn. Jeg plukkede mine bryn, da jeg var yngre og lavede dem for tynde. Det var så dumt. Jeg bruger aldrig mascara, fordi jeg synes, det irriterer ved øjnene.

 

Hvordan ligger du din makeup, når du skal ud?

Når jeg skal ud, bruger jeg ofte læbestift og altid en Lip Primer under. Jeg er helt vild med læbestifter i jordfarver og mørke nude-toner, og en gang i mellem skal den være helt rød. Mac’s og Chanels læbestifter er de bedste. Jeg er begyndt en gang imellem at bruge en flydende eyeliner. Så holder jeg resten af makeuppen minimalistisk. Det giver et lidt asiatisk-inspireret look. Jeg bruger heller ikke mascara, når jeg skal ud.

 

Hvilke parfumer bruger du?

Mine yndlings parfumer er Commes Des Garcons No 2, Serpentine og D&G’s 3. De skal være varme og lidt maskuline.

 

Hvordan holder du dig sund?

Jeg elsker kokosolie! Jeg prøver og huske mig selv på at spise to skefulde hver morgen rent. Min søster går på kunstakademiet og er mega OBS på, hvad hun putter på og i kroppen. Hun lærer mig mere og mere om naturprodukter – det er faktisk også hende, der har introduceret mig til kokosolien.

 

Hvad gør du ved dit hår?

Det er Mike fra Mugshot, der klipper mig. Han er den eneste, jeg stoler på, og det var også ham, der klippede mit hår kort. Eller ikke helt kort, men jeg har haft hår ned til lænden i mange år, så det var et stort skridt at få klippet håret kort, som det er nu. Jeg har altid gemt mig lidt bag mit hår, eller i hvert fald brugt det som en accessorie. Efter jeg fik klippet det kort, er jeg begyndt at have det sat op i en knold eller skrabet tilbage. Det føles helt frit og anderledes. Nu er det allerede vokset en del ud igen. Da mit hår var langt, havde jeg et stort forbrug af saltvands spray, nu hvor det er kortere, fungerer det slet ikke mere. Jeg vasker det hver 3-4 dag, lader det altid lufttørre og krammer lidt kokos eller Jojobaolie i spidserne. Nyvasket hår er for mig egentlig noget af det værste. Derfor planlægger jeg tit hårvaskene ud fra, om jeg skal noget. Det er bedst på 2 og 3 dagen.

 

 Har du mærket nogle forandringer i dine hudplejerutiner de sidste år?

En ting er solcreme. Det er en ting, jeg er begyndt og tage seriøst nu her i slutningen af tyverne. Jeg kan også mærke det på mine veninder. I starten af tyverne var jeg fuldstændigt ligeglad med solcreme. Nu bruger jeg faktor 30, selvfølgelig når jeg er ude at rejse, men også når solen skinner i København, og jeg skal ud og gå en tur. Også øjencreme er egentlig noget nyt for mig. Den, jeg bruger, er fra Dermalogica. Derudover er jeg blevet bedre til at briller! Jeg ved ikke hvor beauty-agtigt, det er, men min øjenlæge anbefalede mig at skære lidt ned på mit brug af kontaktlinser, og så fandt jeg de fineste brilller med tyndt guldstel i Portugal. Dem er jeg begyndt at bruge oftere, hvor jeg før kun brugte briller derhjemme.

 

Hvordan passer du på din krop?

Jeg er tænker mere og mere på, hvad jeg har brug for indefra. Denne vinter spiser jeg D-vitamin og så kokosolien. For mig handler beauty om at være rask og sund og udstråle det. Jeg havde en periode, hvor jeg var på 5-2-kuren, hvor man faster to dage om ugen. Jeg er begyndt at dyrke TRX, som er en træningsform med ræb. Jeg har haft en rygskade, men den træningsform er ret Pilates inspireret, så ens core bliver styrket. En lektion varer 45 minutter, og jeg træner 2-3 dage om ugen. Altid om morgenen. Det skal bare overstås. Jeg bliver så glad, helt høj, og hele dagen er jeg inspireret til at holde den sunde linje.

 

Du er kæreste med en klubejer. Hvordan påvirker det dit liv?

Vi er et ret socialt par. Jeg går meget til middage med venner og ender tit på Chateau Motel. Jeg prøver at holde mig til en slags alkohol, og hvis jeg skal blande, så er vodka og danskvand min favorit.

 

Interview og fotografi Liv Winther

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *