• en

Blog

Guide: Face Brushing

Ja, vi ved det godt! Det mest effektive middel til at sætte gang i blodcirkulationen, fjerne døde hudceller, tørheds knopper og modvirke appelsinhud på mave, ben og arme er en tørbørste. Men det nyeste skud på stammen er tørbørster til ansigtet.

De nye ‘Face brushes’ skal bruges på tør hud, inden du vasker dit ansigt. Fordelene ved at bruge en tørbørste er, at de bløde naturhår fjerner døde hudceller og sætter gang i mikro-cirkulationen og lymfesystemet. Det har en positiv effekt på dårlig blodcirkulation, tør hud og livløs glød.

Sådan gør du: Du skal bruge blide bevægelser i ansigtet, det tager cirka 2-3 minutter og vække din hud om morgenen. Mette Skærbæk, der står bag RENEW FACE BRUSH fra Karmameju, sværger også til at bruge den på øjenomgivelserne. Det modvirker hævede og trætte øjne. Bagefter vasker du dit ansigt som du plejere og bruger din fugtpleje. Vask børsten en til to gange om ugen med mild sæbe eller shampoo.

– Hvis du har mange urenheder, skal du passe på med skrubbemasker med korn og tørbørster. Du kan risikere at sprede bakterier fra dine urenheder til resten af ansigtet. Rens hellere din hud normalt, og brug en mild enzym peeling 1-2 gange om ugen.

AGE DEFENCE FACE BRUSH Karmameju 299 kr..
TØRBØRSTE Aveda 320 kr.

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *