• en

Blog

Sidsel Alling

Februar favoritter * Sidsel Alling

Sidsel Alling, kommunikationschef hos Mads Nørgaard og blogger på Fashionpolish.dk, guider til, hvilke 10 mode og beauty-items der gør hende glad i Februar.

1.

“Jeg synes afskallet neglelak ser frygteligt ud, men Essies nye Gel Couture holder imponerende længe. Sammen med overlakken kan den holde i op til 12 dage uden at chippe – så det er næsten som at få en manicure derhjemme.” Essie Gel Couture TOP COAT 115 kr. Essie Gel Couture 110 kr.

2.

“Jeg elsker sneakers og Adidas’ nyfortolkning af den klassiske Samba er pæn til både brede herrebukser og med hvide strømper og bare ankler.” Adidas sneakers, SAMBA OG W  900 kr.

3.

“Mit hår er virkelig tykt og kan være svært at style med produkter, men Less is More’s Limesoufflé er genial, fordi den får mit hår til at samle sig i totter på den rigtige måde og giver hold til mit pandehår. Jeg bruger en klat på størrelse med en hasselnød i håndklæde tørt hår.” Less is More LIMESOUFFLÉ 200 kr.

4.

“Det stribede sæt fra Mads Nørgaard er som en pæn pyjamas og jeg glæder mig til det bliver varmt nok til at bruge sættet med bare ankler og en herreblazer.’ Mads Nørregaard Sæt 800 kr.” Top, Mads Nørgaard 800 kr.Bukser, Mads Nørgaard 800 kr.

5.

“Jeg stoppede med at vaske mit hår med shampoo og balsam for et par år siden, fordi jeg synes det klasker sådan sammen, når det er nyvasket. Jeg skyller mit hår hver morgen og er nu afhængig af Gun-Britts serum, som jeg krammer i vådt hår.” Gun-Britt SPLIT ENDS SERUM 195 kr.

6.

“Jeg har tit små hobbyprojekter i gang for at undgå at sidde meget med min telefon om aftenen. Lige nu er jeg mega optaget af perleøreringe og har også lavet en guide til at lave dem på Fashionpolish.dk.

7.

“Sammen med min gode veninde og blogger-kollega Frederikke har jeg skrevet bogen SMART, som er en slags grønspættebog til personlig stil.” Find bogen her.

8.

“Jeg elsker sheet-masks, som for det første er væsentlig nemmere at bruge end almindelige ansigtsmasker. Da jeg var i Japan i efteråret, købte jeg et kæmpe lager med hjem – ellers sværger jeg til Magic Stripes’ masker, som sidder virkelig godt på ansigtet og giver sådan en pæn glød.” Magic Stripes Deep Detox Mask 299 kr for 3 stks.

9.

“Jeg har drømt om et par sneakers fra Marni i årevis og var heldig at finde dem på udsalg. De skal bruges med bare tæer så snart vejret tillader det.”

10.

“Det amerikansk/mexikanske mærke Truss laver de fineste flettede tasker, og denne clutch er lige præcis stor nok til min kæmpe telefon, et dankort og en læbestift. Man kan få dem hos NueCph.com” CLUTCH Truss 600 kr.

 

Næste køb:

“Jeg samler på kashmirtrøjer og har nok en strik på 5 ud af ugens 7 dage. Asos har en kashmir-linje, der er til og betale. Den sidste, jeg købte, holder indtil videre fint i kvaliteten.”

@Fashionpolishdk

 

Tekst og foto Liv Winther for Wash Your Face.

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *