• en

Blog

rosemaria_dsf7380
rosemaria_dsf7380
mariarose_dsf7418
mariarose_dsf7418
rosemaria_dsf7757
rosemaria_dsf7757
rosemaria_dsf7766
rosemaria_dsf7766
isabella_dsf7417
isabella_dsf7417
rosemaria_dsf7726
rosemaria_dsf7726
rosemaria_dsf7674
rosemaria_dsf7674
rosemaria_dsf7353
rosemaria_dsf7353
rosemaria_dsf7742
rosemaria_dsf7742
rosemaria_dsf7371
rosemaria_dsf7371
rosemaria_dsf7578
rosemaria_dsf7578
rosemaria_dsf7654
rosemaria_dsf7654
rosemaria_dsf7681
rosemaria_dsf7681
rosemaria_dsf7723
rosemaria_dsf7723
rosemaria_dsf7417
rosemaria_dsf7417

Isabella Og Rose-Maria

 

De kan synge, danse og spille skuespil for fyldte sale. Mød tvillingesøstrene, der – med et ugeprogram, der ville give de fleste sved på panden – beviser, at man ikke kommer sovende til succes.

 

Hvor er i vokset op? 

Vi boede de første år af vores liv på Maldiverne, fordi vores far arbejdede for FN. Det er ikke så meget, vi kan huske fra den tid, fordi vi var så små. Men da vi kom hjem, vidste vi slet ikke, hvad sokker var! Vi gik ikke i vuggestue, så vi så en masse film med dansk tale på dvd. Det var mest Barbie film og alt med ballet. Vi dansede, og klædte os altid ud. Det har vi mange sjove billeder af. Da vi kom hjem til Danmark, var vi 3 år. Så snart vi var hjemme, begyndte vi til ballet.

 

Hvad var jeres første rigtige job? 

Vi gik til vores første audition da vi var 8 år. Det var vores balletlærer, der anbefalede os at gå op til Billy Elliot-opsætningen på Det Ny Teater. Vi fik begge to en rolle, og det var så fedt. Vi hader lidt at gå til auditions, og endnu mere at vente på svar. Vi er jo tvillinger, men det er ikke altid sikkert, vi kan bruges sammen. Så vi konkurrerer jo med hinanden – og med vores bedste veninder. Det er hårdt. Når vi får en rolle, bliver vi vildt glade, men vi får også dårlig samvittighed over for dem, der ikke fik den. Så er det vigtigt at snakke om det bagefter. Høre, om de, der ikke fik en rolle, er ok.

 

Hvad laver i for tiden? 

Udover at gå i 7. klasse på Zahles, har vi altid gang i mange ting. Efter Billy Elliot gik vi til flere auditions og fik flere roller på teater og TV.  Når man har fået én rolle, og viser at man er dygtig og har en god selvdisciplin, åbner der sig nye muligheder. Vi brugte de første 4 uger af vores sommerferie på at lave optagelser til Klassen på Ultra. De sidste to uger af sommerferien gik vi til prøver på Annie Get Your Gun på Det Ny Teater. Den spillede fra september til december. I efteråret optog vi Klassens julekalender. Det er fedt at lave teater, men også ret hårdt. Forestillingerne er først færdig ved 23-tiden, så vi har altid dyner, nattøj og tandbørster med. Så kan vi lægge os til og sove på vejen hjem i bilen. Vi også bruger meget tid på dubbing. Der lægger vi danske stemmer til film og Tv-serier. Det er sjovt. Man sidder alene med en tekniker, høretelefoner, mikrofoner og to skærme. En skærm med filmen og en med manuskriptet. Det er både sjovt og hyggeligt, og så tjener vi rimelig godt på det. Derudover går vi stadig til ballet to gange om ugen, og om lørdagen danser vi på Plan A, en danseskole, som en fra teatret har startet. Vi går også til harpe en gang om ugen og får privat sangundervisning af Louise Fribro.

 

Hvad er jeres næste projekt? 

Egentlig puster vi lidt ud lige nu. Det er første gang siden vi var 8 år, at vi ikke har et teaterstykke rundt om hjørnet. Vi har også haft modeljobs det sidste år, og det vil vi gerne lave mere af. Det er sjovt, særligt fordi vi næsten altid bliver booket sammen. Det er fedt at lave noget, hvor man kun binder sig en dag ad gangen. Man kan leve sig helt ind i opgaven og have fokus på fotografen, men når man går hjem om aftenen, er jobbet afsluttet. Det er dejligt. Vi holder naturligvis også øje med nye teateropsætninger og TV-castings.

 

Hvad er jeres hudplejerutiner? 

Vi er nok startet med hudplejeprodukter tidligere end de fleste andre piger. Vi har jo haft teater makeup på siden vi var 8-9 år, og det er hårdt for huden. Derfor skal man bruge et godt renseprodukt og en god fugtcreme. Det er mest om aftenen, vi bruger creme. Vi bruger Nilens Jord og og Elizabeth Ardens Green Tea Honeydrops Body Cream og Ekstra Plejende Dagcreme fra Matas. Til læber og tørre knæ er det Decubals Lips & Dry Spots Balm, Lip Cure fra Tromborg  og 8 Hour Cream.

 

Bruger i makeup til hverdag?

Nej slet ikke. Vi har brugt mascara et par gange til fester og balletopvisning.  Men det er ikke noget, vi vil gøre til hverdag endnu.

 

Hvordan plejer i jeres lange hår? 

Vi har købt en speciel rundet børste med vildsvinehår igennem en sød frisør fra teateret. Den er mega god til at rede håret igennem og den føles blød. Vi får touperet og redt vores hår tit, så en god shampoo og blødgørende balsam er uundværlig. Franck Provost laver den bedste balsam og Argan Oil en rigtig god shampoo. Men hårolie i spidserne er næsten det vigtigste. Vores mor klipper os hjemme på badeværelset, og vi stjæler tit et par dråber af hendes hårolie, Luxe Hair Oil, til spidserne.

 

Hvem laver den bedste deodorant? 

Sanex er nok den mest effektive, når man danser så ofte, som vi gør. Isabella foretrækker deo på spray, hvorimod Rose-Maria foretrækker den som roll-on.

 

Bruger i parfume? 

Vi bruger begge to Elizabeth Ardens Green Tea Scent. Den er mild og frisk. Vi stjæler også vores mors Clean parfume.

 

Bruger i neglelak? 

Det er ikke så tit, for når vi spiller teater, må man ikke have neglelak på. Men vi har brugt Seacret Nail Care produkter til at polere neglene. Det gør neglene glansfulde uden brug af lak.

 

Hvad er jeres fremtidsdrømme?

ROSE-MARIA: Lige nu vil jeg gerne lave mere modelarbejde og så selvfølgelig skuespil, som jeg elsker. Vi vil forfølge drømmen om at blive skuespiller med både dans og sang. Men jeg kan også se andre veje i livet. Forfatter måske. Jeg elsker at gå i skole.

 

ISABELLA: Jeg vil egentlig bare være glad, når jeg bliver stor. Og så drømmer vi begge to om at blive skuespillere og flytte til New York med en fælles veninde, og studere dans og skuespil på Juilliard.

 

Tekst & fotografi Liv Winther for WASH YOUR FACE

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *