• en

Blog

bolge_washyourface_dsf3984
bolge_washyourface_dsf3984
marieheyman_washyourface_dsf4020
marieheyman_washyourface_dsf4020
marieheyman_washyourface_dsf3997
marieheyman_washyourface_dsf3997
marieheyman_washyourface_dsf4009
marieheyman_washyourface_dsf4009
marieheyman_washyourface_dsf4054
marieheyman_washyourface_dsf4054
marieheyman_washyourface_dsf4070
marieheyman_washyourface_dsf4070
marieheyman_washyourface_dsf4014
marieheyman_washyourface_dsf4014
bolge_washyourface__dsf3891
bolge_washyourface__dsf3891
marieheyman_washyourface_dsf4029
marieheyman_washyourface_dsf4029
marieheyman_washyourface_dsf4037
marieheyman_washyourface_dsf4037
marieheyman_washyourface_dsf4046
marieheyman_washyourface_dsf4046
marieheyman_washyourface_dsf3858
marieheyman_washyourface_dsf3858
marieheyman_washyourface_dsf4008
marieheyman_washyourface_dsf4008

Mød jagtrytter * Marie Heyman

Jagtrytter og studerende Marie Heyman (23) kender olien, der kan bruges på både krop og ansigt, og som ikke fedter huden. Få hendes bedste beauty- og shoppetips!

 

Hvad laver du for tiden?

Jeg er i gang med min bachelor og bliver færdig til sommer. Derudover bruger jeg meget tid på min hest og ridning. Jeg har min egen hest, og hun tager meget af min tid. Jeg rider en del til jagt og konkurrencer i ridebanespringning. Min familie er vokset op på en gård, og jeg har haft heste hele mit liv. Nu er vi alle sammen flyttet ind til byen. Men vi fandt hurtigt ud af, at vi ikke kan undvære heste. Så et par uger efter vi var flyttet, kiggede min far og jeg på hinanden og sagde ’det går ikke det her’. Vi købte en hest, vi havde haft øje til længe. Hun står på Mattssons i Klampenborg.

 

 Du er meget udendørs, hvordan påvirker det dine skønhedsrutiner?

Jeg får meget tørre læber, fordi jeg er så meget udendørs og har aldrig fundet den perfekte læbepomade. Men nu har jeg prøvet en ny læbepomade fra det franske mærke Ducray. Den hedder Keracnyl Reapir og koster 90 kroner, men er den eneste, der har gjort en kæmpe forskel.

 

Hvad er dine renserutiner?

Jeg bruger skumklude, som vel egentlig er beregnet til babyer. Dem bruger jeg sammen med varmt vand. De renser ret grundigt og fjerner tør hud samtidigt. Jeg bruger også Biodermas Rensevand. Mest til at fjerne makeup, eller når jeg er løbet tør for renseklude. Jeg bruger en Jojobaolie som dagcreme fra Urtekram. Den suger hurtigt ind, og min hud i ansigtet bliver ikke fedtet. Jeg bruger den også på kroppen.

 

Hvad er dine makeuprutiner?

Jeg har en rouge fra Chanel, jeg fik i gave i 9. Klasse. Den er gylden rosa, og farvekoden er slidt af for længst. Den bruger jeg mange gange om ugen, men den er umulig og bruge op. Den bedste foundation er Mac’s Studio Sculpt med SPF 15 og så et fint lag Mineral Pudder i farven Pearl fra Youngblood. Min hud er lys, så farven skal passe fuldstændigt med min hudtone, ellers bliver min makeup ikke pæn. Den bedste mascara er Extended Play fra Mac. Børsten er lille bitte men passer godt til mine vipper. Hvis jeg skal i byen, har jeg tre forskellige makeup-looks, jeg går efter. Mørkerød Pure Color læbestift fra Estee Lauder i farven Decadent sammen med den base, jeg bruger til hverdag. Det andet er smokey eyes, som jeg laver med en grønlig metallic øjenskygge fra Mac og en flydende eyeliner fra Tromborg. Eyelineren mistede jeg faktisk i sidste weekend. Det sidste look er helt naturligt, men så med lidt skinnende cremefarve på kinder, øjenlåg og læber. Tromborg laver den smukkeste cremefarve, Misty Brown, med glimmer.

 

Hvilken parfume bruger du?

Chloé. Altid Chloé. Jeg har også brugt Balenciaga Paris og Diptique. Jeg ender bare altid tilbage hos Chloé. Min deodorant er fra Decubal.

 

Hvilke kropsprodukter bruger du?

Jeg bruger Jojobaolie fra Urtekram, som jeg også bruger i ansigtet. Den koster 100 kroner, og jeg har brugt den i årevis. Smør meget lidt på, hvis du fx skal have en silkeskjorte på. Overskydende olie kan nemlig lave mærker på tøjet. Jeg dyrker ikke solen særligt meget. Jeg synes, det er kedeligt, og jeg kan godt lide at være bleg. Jeg elskede at se, at alle Hollywoodstjernerne var gået tilbage til det blege look til Oscar uddelingen.

 

Hvad har du på neglene?

Mine negle bliver udsat for lidt af hvert, fordi jeg rider. Derfor får jeg lavet Shellac, og det kan holde op til 3 uger. Jeg får altid farven Rouge Noir. Min negledame hos Blow blander to farver sammen, og de hedder ikke Rouge Noir. Men jeg siger bare, at jeg skal have Rouge Noir, og så ved hun, hvad jeg mener. Jeg tror aldrig, jeg har fået lavet andet end den farve.

 

Hvad gør du med dit hår?

Jeg har aldrig haft det farvet og har måske været til frisøren to gange i mit liv. Min mor klipper mine spidser, og sådan har det altid været. Men mit hår er ikke svært, så det fungerer, at min mor gør det. Jeg kan godt lide Aesop’s shampoo og balsam. De dufter godt, er nemme, fordi de har pumpe og så er de pæne på badeværelset. Jeg elsker at have hestehale, særligt på anden dagen efter hårvask.

 

Hvordan vil du beskrive din stil?

Jeg elsker farver! Og går efter en unik stil, hvilket er svært i et lille land som Danmark. Derfor går jeg mest efter at finde gamle vintagefund. Så ved jeg med sikkerhed, at jeg er den eneste med det stykke tøj. Jeg rejser med min mor til Paris to gange om året. Hun tager på en stor boligmesse, og der er det en tradition, at jeg tager med. I Paris er der de mest fantastiske vintagebutikker. Et godt tip er også at følge gode vintagebutikker på Instagram. Så får du mulighed for at se tøjet, så snart det lander i butikken, og du kan få lagt det til siden.

 

Tekst og Foto Liv Winther for Wash Your Face.

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *