• en

Blog

josedscf0088
josedscf0088
josedscf9789
josedscf9789
josedscf9787
josedscf9787
josedscf0106
josedscf0106
josedscf9745-1
josedscf9745-1
josedscf9783
josedscf9783
josedscf9827
josedscf9827
josedscf9768
josedscf9768
josedscf9757
josedscf9757
josedscf9794
josedscf9794
josedscf9829
josedscf9829

Josephine Holm Bredsted – The V

 

 

Mød farverige og livsglade Josephine Holm Bredsted (29), der er head of pr and communication hos Baum und Pferdgarten. Hun deler sine bedste tips til at komme akne til livs og holde fast i selvkærlighed til sin hud.

 

Hvad laver du for tiden?

Jeg har lige overstået en rigtig travl periode på arbejdet. Vi har eksekveret Baum und Pferdgartens Spring/Summer 2019 modeshow. Modeugen er altid et klimaks for alt det arbejde, jeg har lavet det sidste halve år.

 

 

Hvad er dine hudplejerutiner?

Jeg er holder meget fast i mine renserutiner, da jeg kan se, hvilken forskel det gør for min hud. Jeg går i bad hver morgen, hvor jeg bruger Avéne Cleanance Cleansing Gel. Jeg føler, at den renser huden godt i dybden. Bagefter bruger jeg Trine’s Wardrobe Face Serum, og så et par dråber koncentreret E-vitamin olie fra Urtegarden. Afhængig af vejret bruger jeg forskellige dagcremer, og om sommeren slutter jeg af med Avéne SPF 50 til ansigtet. Den fedter slet ikke, og er den bedste, jeg har prøvet. Det er super vigtigt for mig at bruge solcreme i ansigtet. Min mor har altid brugt høj faktor i ansigtet og hendes hud er virkelig smuk. Så jeg har lovet mig selv at gøre det samme.

 

Bruger du særlige renseprodukter?

Jeg bruger de samme renseprodukter morgen og aften, men nogle aftener bruger jeg en bomuldsklud til at vaske mit ansigt med. Jeg føler ikke altid at jeg får renset alt makeup og forurening af, bare med hænderne.

 

Hvem laver de bedste masker til din hudtype?

Det er super afstressende at lægge en maske, at bruge tid på sig selv og sin hud. En af mine favoritter er Avéne’s Soothing Moisture Mask, som ikke behøves at vaskes af igen. Den bruger jeg inden sengetid, når min hud føles tør. Jeg har altid en stak fugtgivende sheet mask’s fra Korea. De er sjove og ind imellem helt fantastiske. Men de der danske beauty-brands kan virkelig også noget. Karmameju’s nye maske Deep 03 er helt fantastisk, fordi den eksfolierer mildt og beroliger min hud med mælkesyre. Huden er helt glat bagefter! Tromborgs Mad Mask er virkelig også god, hvis man leder efter noget, der kan rense i dybden. Til mere intens eksfoliering bruger jeg Ling’s Triple Action Exfoliator.

 

Den bedste behandling i København?

Min veninde, Bea Fagerholt, satte mig i sin tid i kontakt med Line Friis som har Dare To Care. Nu får jeg fast lavet dybderens hver 5 uge hos Kornelia. Det er hende der har fået sat skik på min akne. Hun har en holistisk tilgang til hud og vejleder mig også omkring kost og vitaminer. Det sted er klart et besøg værd, særligt hvis du går og er ked af din hud.

 

Hvilken makeup bruger du?

Tromborg bronzer, Youngblood Mineral Pudder og Boy Brow gele og Cloud Paint til kinderne fra fra Glossier

 

 

Hvem laver Københavns flotteste bryn?

Jeg får farvet og rettet mine bryn hver 3. Uge af David Møller hos Brow Island. Han er genial til at lave brede, men naturligt udseende bryn som passer til mit ansigt. For nyligt fik jeg også en Lash Lift og farvet mine vipper. Det gør at jeg slet ikke behøver eller bruger mascara. Det er det vildeste life hack.

 

Hvilken farve har dine negle?

Mine negle er alle regnbuens farver. Jeg elsker at få lavet Shellac og får altid mine negle lavet i mange farvekombinationer. Lige nu er de lavendel og grøn glimmer

 

Den bedste frisør i København?

Der er kun en frisør i mit liv, det er Mike Nielsen fra Mugshot. Jeg er ikke til “nyklippet” hår og bliver kun klippet 2 gange om året. Mike formår at få mit hår til at se enormt naturligt og velplejet ud, uden at spidserne er helt skarpe og frisør-agtige, når man går ud af salonen.

 

 

De bedste beauty køb på budget?

Økologisk kokos olie. Jeg bruger det til alt! Jeg bruger det over hele kroppen efter badet, som makeup-fjerner, hårkur, til tørre neglebånd, som pomade til bryn og vipper og ind i mellem på tænderne som naturlig tandblegning.

 

Hvem inspirere dig lige nu?

Lige nu er jeg vildt inspireret af Gilda Ambrosio. Hun står bag brandet Attico og er et omvandrende power house. Hun udtråler den perfekte kombination af noget cool, sexet og råt. Derudover er hun altid flawless med perfekt hud og strandhår, – men uden at bruge for meget makeup.

 

Hvad dufter du af?

Altid Hermes Elixir des Merveilles eau de parfume.

 

Hvad er det sidste skønhedsprodukt du har købt?

Jeg købte en stak koreanske sheet masker fra Mediheal der hedder N. M. F. Aquaring Ampoule Mask på iherb.com. Den får din hud til at blive helt frisk og gennemfugtet.

 

Hvad køber du igen og igen?

Jeg bliver ved med at købe serummer fra Environ. De virker enormt godt til min hud og er vildt aktive. Jeg veksler mellem deres retinol serum og Sebugel A

 

Spiser du kosttilskud?

Ja. Jeg spiser en del kosttilskud, da jeg har oplevet en positiv effekt på mine hudproblemer og fordøjelse.  Jeg har fundet ud af, at det som virker bedst, er hormonregulerende Vitex piller eller Maca pulver og så tager jeg hver dag en multipack fra Puori. Den indeholder det daglige behov for Omega 3, magnesium, B6 og D vitamin.

 

Den bedste træningsform?

Jeg kombinerer boksetræning, løb og yoga. Når jeg boksetræner i Sporting Heath Club hos Jon Østergaard, får jeg virkelig gang i kroppen, og jeg har det vildt sjovt. Blodet pumper rundt, og jeg kommer af med aggression og affaldsstoffer. Det kan jeg ret hurtigt se på min hud. Yoga har givet mig sindsro, fokus og styrker min krop helt indefra. Namaste!

 

 

 

Tekst & fotografi Liv Winther WASH YOUR FACE

LeaveCOMMENT

  • Camilla
    REPLY

    Jeg har også haft problemer med uren hud i starten af mine 30ere og det er så forfærdeligt. Jeg var rigtigt glad for Mario Bedesco’s produkter. Deres drying lotion og Glycolic Foaming Cleanser hjalp min hud så meget.
    De bedste hilsner Camilla

    oktober 9, 2018

Your email address will not be published. Required fields are marked *