• en

Blog

img_6045_photo_luka_rone_1
img_6045_photo_luka_rone_1
img_6008_photo_luka_rone_1
img_6008_photo_luka_rone_1
19688560_10210814394730852_1534828647_o
19688560_10210814394730852_1534828647_o
img_5819_photo_luka_rone
img_5819_photo_luka_rone
img_6021_photo_luka_rone
img_6021_photo_luka_rone

Julie Lillelund – Min første Roskilde

 

Julie Lillelund (22) ejer event- og rekrutteringsbureauet Little More. Her fortæller hun om hendes første, rigtige Roskilde Festival.

 

Det var din første Roskilde Festival. Hvad glædede du dig mest til?

I år var min første rigtige Roskilde Festival, og den var lige som den skulle være, med øl i håret, maven og på gummistøvlerne. Det skal dog siges, at jeg også var der for en meget kort bemærkning for to år siden. Men det var bestemt ikke mindeværdigt.

 

Hvad er dit set up?

Jeg var afsted med min søde kæreste (Mads Langer red.) og mine venner. Vi tog turen frem og tilbage hver dag, så vi sov hjemme. Det var bedst. For os alle sammen. Mads er jo en gammel mand efterhånden, og det skal der tages hensyn til… (griner). Det er så dejligt at vågne op i sin egen seng, men til gengæld vildt svært at komme ud af døren og ud på festivalpladsen igen. Især i regn med tømmermænd!

 

Hvad er opskriften bag en god festival for dig?

Det sværeste er, at man ALTID laver alt for mange aftaler. Så lige pludselig har du aftalt, at spise burger med en barndomsveninde, høre techno med en kammerat på Arena, mødes med din nabo og snakke lidt om livet i opgangen og se solen gå ned med din bedste veninde fra Århus. Og selvom alt det jo faktisk lyder ret fedt, så skal man lave så lidt planer som muligt. Se hvad dagen bringer og bare følge med. Ellers kan man hurtigt ende med at spilde sine dage på at løbe rundt for at nå det hele og så ende med at skuffe alle alligevel.

 

Hvilken musikoplevelse var den største?

Altså, jeg kunne jo godt tænke mig at bilde folk ind, at jeg er lidt af en hip hop pige, og sige det var Ice Cube. Men sandheden er, at da koncerten startede, havde en veninde og jeg fået det bedste bord på hele Roskilde. Varmelampe, loungemøbler, opladere og hele pivtøjet. Vi havde besluttet os for at holde på bordet, imens de andre gik ud og hørte ham. I ved, tage en for holdet. Men vi indså heldigvis hurtigt, at det var ret fjollet, og løb ud i det hoppende publikum og så koncerten, imens solen endelig kom frem bag Orange Scene.

 

Hvad kunne du godt have undværet?

Det var dårligt vejr. Rigtig dårligt vejr. Folk der siger, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning, var der tydeligvis ikke selv. Så vejret kunne jeg godt have undværet! …ellers var jeg faktisk bare ret lykkelig.

 

Hvad havde du på af tøj?

Min kæreste har fået lavet den fineste fineste hættetrøje med titlen på hans nye single ’Unusual’ trykt på. Og som den gode kæreste jeg er, havde jeg selvfølgelig kun den på. Hele Roskilde.

 

Hvad var den sjoveste oplevelse på Roskilde?

Vi var ude at spise den første aften med to venner på en restaurant i mediebyen. Det var den første aften og humøret var højt. Vi havde formået at drikke fem flasker vin og spise et par retter hver, til de vildeste overpriser. Der var ikke sparet på noget de 35 minutter, vi nåede at sidde der. Da vi skulle betale forslog jeg lidt modigt, at vi alle lagde vores dankort i en bunke, og så skulle tjeneren trække et, som så skulle betale. Personligt endte det perfekt for mig selv.

 

Hvilke beauty produkter havde du med og hvorfor?

Jeg har supersart hud, og der er mange mærker jeg ikke kan tåle. Men jeg har lige opdaget mærket Ecooking. De laver hudprodukter der er så rene, at du kan spise dem. Jeg havde nogle renseservietter, læbepomade og ansigtsmist med. Derudover har jeg altid en rød læbestift med. Det er en god kontrast til shots, mudder og gummistøvler.

 

Hvad spiste du?

Øl.

 

Bedste festivaldrik?

White Russian eller vodka med den gule Redbull.

 

Skal du afsted næste år?

Det kan du gange med 100.

 

Er der noget du vil gøre anderledes næste år?

Hvis den bare bliver halv så god som sidste år, er jeg fuldt ud tilfreds. Næste år husker jeg dog lige at bestille godt vejr i god tid.

 

Skal du til andre festivaller denne sommer?

Jeg har for at det ikke skal være løgn allerede været på 5 festivaler i år. Og som alle andre år, skal man huske at slutte på toppen, så jeg skal på Skanderborg festival midt i August. Det glæder jeg mig nu også meget til.

 

Tekst Liv Winther

Foto Luka Roné

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *