• en

Blog

karlanynyny_dsf2793
karlanynyny_dsf2793
wyfkarlaj_dsf2716
wyfkarlaj_dsf2716
wyfkarlaj_dsf2788
wyfkarlaj_dsf2788
wyfkarlaj_dsf2779
wyfkarlaj_dsf2779
wyfkarlaj_dsf2707
wyfkarlaj_dsf2707
wyfkarlaj_dsf2828
wyfkarlaj_dsf2828
Tennis pude
wyfkarlaj_dsf2821
wyfkarlaj_dsf2821
Konfirmationensfesten blev byttet ud med drømmetasken fra Marni.
wyfkarlaj_dsf2713
wyfkarlaj_dsf2713
wyfkarlaj_dsf2703
wyfkarlaj_dsf2703
wyfkarlaj_dsf2749
wyfkarlaj_dsf2749
karlawyf_dsf2677
karlawyf_dsf2677

Få tennispige, Karla Jensens bedste skønhedstips

Karla Bruun Jensen Johansen går i 9. klasse på Bernadotteskolen og går hver dag efter skole til tennis. Hun bor i Hellerup sammen med sin mor, far og lillesøster Ella.

 

Hvad er dine hudplejerutiner?

Jeg vasker mit ansigt hver morgen og aften med en sæbe fra Aesop. Den er egentlig til kroppen, men den er så mild, så jeg bruger den også i ansigtet. Jeg spiller tennis hver dag, så jeg sveder naturligvis en del i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt, at jeg får vasket mit ansigt grundigt. Den sæbe jeg bruger, tørrer ikke min hud ud. Jeg havde lidt problemer med urenheder sidste år, og det har lært mig, at jeg ikke må bruge for stærke produkter. Mine hudpleje produkter skal være milde. Det er også vigtigt for mig, at min dagcreme ikke er fedtet. De sidste måneder har jeg brugt Ultra Facial Cream fra Kiehls. Det er en perfekt vintercreme. Ellers kan jeg også lide Aesop’s Camellia Nut Facial Hydrating Cream til natten. Jeg bruger meget lidt creme, og altid lige efter jeg har vasket mit ansigt. Så optages den hurtigere ind i huden og fedter mindre.

 

Bruger du makeup?

Makeup er ikke noget, jeg bruger så meget endnu. Eller, der var faktisk en periode, da jeg for cirka et år siden havde problemer med min hud. Der prøvede jeg at dække det med concealer og foundation, men min hud fik næsten flere udbrud, jo mere jeg forsøgte og dække det. Nu har min hud det meget bedre, særligt efter jeg er begyndt at og vaske ansigtet morgen og aften. Derfor vil jeg hellere lade min hud være, som den er. Jeg bukker mine øjenvipper med en vippebukker og smøre lidt læbepomade på mine bryn og vipper, så de skinner lidt.

 

Hvad gør du ved dit hår?

Jeg sætter mit hår op hver dag, da jeg faktisk ikke bryder mig om at have det løst. Min mor er frisør, og derfor har jeg haft lyst til at lære at flette mit hår og sætte det op. Jeg kan godt lide at sno mit hår og lave den lidt balletagtige knold. Mit hår er ret tykt, og på den måde kan jeg få det til at gøre, som jeg vil. Jeg bruger ikke nogle hårprodukter og vasker mit hår hver anden eller tredje dag. Vi har litervis af Kevin Murphy shampoo og balsam, fordi min mor arbejder med produkterne i hendes job som hår-artist. Jeg kan bedst lide den grønne Maxi. Wash Detox Shampoo. Den renser mit hår grundigt, så det er luftigt og føles let bagefter. Jeg barberer ben et par gange om ugen, og der bruger jeg skummet fra min shampoo i stedet for barberskum, da det er mildere for huden. Jeg bruger balsam, hver gang jeg vasker hår. Den bedste balsam er Angel.Rinse, fordi den dufter dejligt og ikke tynger mit hår.

 

Bruger du produkter til kroppen?

Jeg elsker Chloé’s og Marc Jabob’s parfumer. Sidst jeg var på ferie med min familie, var vi i Berlin, og der købte jeg en æske med 4 forskellige Chloé parfumer i ministørrelser. Det, jeg godt kan lide ved Chloé’s parfumer, er at de er milde og varme på samme tid. Det er som om, de dufter, ligesom deres indpakning ser ud. Mine to favoritter er Chloé Love og Roses De Chloé. Jeg er begyndt at bruge deodorant hver dag, men jeg vil gerne undgå dem på spray fra supermarkedet. Jeg har fået Herbal Cream Deodorant fra Tromborg i gave af min mor. Men jeg elsker også Weledas Wild Rose Deodorant. Den er mild mod huden, og jeg føler, at jeg har en frisk duft hele dagen.

 

Hvorfor er tennis er din sport?

Jeg spiller tennis alle hverdage i Hellerup Idræts Klub undtagen mandag, hvor jeg træner fire små piger. Jeg spiller ikke så mange turneringer, som jeg har gjort, men jeg spiller stadig holdkampe med mine veninder, og vi har lige vundet guld til Sjællands mesterskaberne i holdkamp. Tennis er ikke en del af mine fremtidsplaner, men en sjov hobby, der holder mig i god form. Jeg bliver selvfølgelig træt af det nogen gange, særligt hvis mine veninder, der ikke spiller tennis, skal noget, jeg går glip af. Men så tænker jeg på, hvor god motion, det er, og på mine mange gode veninder i klubben.

 

Tekst og fotografi Liv Winther for Wash Your Face

LeaveCOMMENT

 • Emma Both
  REPLY

  Hej!
  Hvordan kommer man med? Altså bliver interviewet og sådan som Karls Jensen?

  Mvh Emma Both

  marts 11, 2017
 • Iselin
  REPLY

  Hej liv
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et interview med Viola Skytte 🙂
  Vh Iselin

  juni 20, 2018

Your email address will not be published. Required fields are marked *