• en

Blog

Kend din rock T-shirt

Ægte rockfans bryder sig ikke om dem, der går med band T-shirt uden at kende til musikken. Men måske var du ikke engang født, da de bands havde deres storhedstid. Her er en hurtig update på de mest populære rock t-shirts lige nu.

 

Iron Maiden

Iron Maiden er et af de største heavy metal bands i verden. De kommer fra England og startede i 1970’erne – og selvom de er bedsteforældre i dag spiller de stadig udsolgte koncerter over hele verdenen. Da de kom frem troede mange, at de var satanister og flere lande forbød deres musik. I virkeligheden er de stille og rolige mænd, der elsker musik. Deres forsanger har endda et fritidsjob som pilot for Icelandic Airways.

Top 3 sange:

‘The Number Of The Beast’- Fra albummet The Number Of The Beast (1982)

‘Fear Of The Dark’ – Fra albummet Fear of the dark (1992)

”Hallowed Be Thy Name‘ – Fra albummet The Number Of The Beast (1982)

Find T-shirt her…

 

Guns N’ Roses

Guns N’ Roses er et amerikansk rockband, der startede i 1980’erne i LA. Forsanger Axl Rose og guitaristen Slash var indbegrebet af rock n’ roll. De har været flere gange i behandling for heroinmisbrug og såes aldrig uden en flaske Jack Daniels Wiscky i hånden. Bandet gik i opløsning men blev sidste år gendannet og spiller i København til juli.

Top 3 sange:

’Sweet Child O’ Mine’ – Fra albummet: Appetite for Destruction (1987)

’Patience’ – Fra albummet: Lies (1988)

’Estranged’ – Fra albummet ‘Use Your Illusion II’ (1991)

Find T-shirt her…

 

Metallica

Metallica er nok det mest solide rockband på denne liste. Deres hårde lyd har udviklet sig meget meget gennem årerne, men de har formået at holde sig på toppen, siden de startede i 80’erne. Deres forsanger Jamen Hetfield er fan af danske Volbeat og trommeslageren og bandets leder Lars Ulrich kommer fra Danmark, og har tidligere været gift med danske Connie Nielsen.

Top 3 sange:

‘One’ – Fra albummet …And Justice for All (1988)

‘Master of Puppets’ – Fra albummet ‘Master of Puppets’ (1986)

‘Fade to Black’ – Fra albummet ‘Ride the Lightning’ (1984)

Find T-shirt her…

 

AC/DC

AC/DC blev grundlagt i Australien af de to brødre Angus og Malcolm Young i 1973, de har solgt over 200 millioner plader. Bandet er næsten gået i opløsning, efter at flere medlemmer enten er smidt ud på grund af stoffer, døde, har fået tinitus eller er blevet uvenner. De har trods de mange stridigheder spillet for udsolgte stadions de sidste 40 år. Senest havde de forsangeren AXL Rose fra Guns ’N’ Roses med som forsanger.

Top 3 sange:

‘Back In Black’ –  Fra albummet af samme navn (1980)

‘Thunderstruck’ – Fra albummet The Razors Edge (1990)

‘Highway to Hell’ – Fra albummet af samme navn (1979)

Find T-shirt her…

 

Kollage lavet af Liv Schmidt.

LeaveCOMMENT

  • Rikke
    REPLY

    Arh, Guns N Roses gik nu aldrig i opløsning, men nærmere betegnet i udskiftning 😉

    januar 23, 2017

Your email address will not be published. Required fields are marked *