• en

Blog

Amanda Nørgaard

På besøg hos model Amanda Nørgaard i New York

Vi har været på besøg hos modellen Amanda Nørgaard (25) i hendes lejlighed i New York. Få hendes bedste tips til frisk og blød hud om vinteren.

Hvad er dine renserutiner?

Jeg vasker mit ansigt morgen og aften med en mild rensegele fra Earth Science. Tre gange om ugen bruger jeg scrub fra samme mærke. To dage om ugen lægger jeg en god gammeldags muddermaske fra Origins. Det er særligt de dage, hvor jeg arbejder og derfor har meget makeup på, at jeg bruger en scrub eller dybderensende maske.

Hvad er den bedste dagcreme?

Jeg bruger Estée Lauders Daywear Oil-free SPF 25 på fjerde år. Den giver min hud den fugt og pleje, den har behov for. Om vinteren bruger jeg Bio Oil som natcreme, da min hud har brug for lidt ekstra pleje.

Du deler lejlighed med din veninde og kollega Tilda Lindstam. Deler I også skønhedsprodukter?

Tilda bruger bare, hvad hun får og lige har stående. Jeg går derimod vildt meget op i mine produkter.

Hvad har du på neglene?

Ballet Slippers fra Essie eller Rouge Noir fra Chanel.

Får du farvet dit hår?

En gang om året, gerne om vinteren, får jeg lagt lyse striber. Jeg får dem lavet hos Suite Caroline, hvor de maler farven direkte på håret, hvilket gør håret virkelig levende og naturligt.

Hvordan styler du dit hår?

Jeg foretrækker at lade mit hår lufttørre de dage, jeg har fri. Et par gange om ugen bruger jeg en hårkur fra Aveda, men når det kommer til shampoo, bruger jeg bare, hvad jeg har i mit skab. De dage, hvor mit hår føles tyndt, bruger jeg Oribe’s Dry Texturizing Spray og tørshampoo fra forskellige mærker.

Hvad er dit forhold til makeup?

Jeg bruger concealer fra Laura Mercier, et fint lag BB Cream fra Kiehls, et strejf mascara og en bronzer på kinderne hver dag. Mine bryn reder jeg altid op med lysebrun bryngele fra Mac. Når jeg skal ud, er det en masse bronzefarvede skygger på øjnene og flydende sort eyeliner.

Den bedste duft?

For tiden er det Caudalies Thé des Vignes, Byredos Bal d’Afrique, Diptyque Tam Dao og Roger Gallets Gingembre. Jo koldere vejret er, jo tungere parfumer går jeg med.

Hvad er dit bedste sundhedstip?

Grin, kys og elsk hver dag. Lidt sol og ekstra tilskud af D-vitamin om vinteren er også godt. Og sauna. Sauna er for fedt.

Nogle særlige kostråd, du følger?

Jeg spiser meget kokosolie og avocado, det er så godt for hele systemet. Proteiner fra fisk og kyllinger, der har haft det godt, og ost er også vigtigt. Ost og rødvin. Og så er mit bedste bud at holde sig langt væk fra pulverkure og mærkelige proteinbarer. Kan du ikke tyde ingredienslisten, så kan din krop sikkert heller ikke.

Amanda Nørgaard beauty Amanda Nørgaard Amanda Nørgaard Amanda Nørgaard  Amanda Nørgaard Amanda Nørgaard Amanda Nørgaards makeupAmanda Nørgaard

Interviewet stammer fra Cover, Oktober 2014. Tekst og foto Liv Winther

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *