• en

Blog

Emma Stern Nielsen

Emma Stern Nielsen viser sine skønhedsprodukter frem i New York!

Emma Stern Nielsens (24 år) modelkarriere startede for lidt over 3 år siden, og hun har allerede arbejdet for Vogue Paris og Italiensk Vogue – og så er hun den internationale modefotograf, Ellen Von Unwerths nye yndling.

Du havde kun været model et år, da du indtog udlandet. Hvordan skete det?

Jeg fik et job, der satte gang i min karriere efter bare tre uger som model. Jeg kom til at skyde med en meget kendt fotograf, der hedder Ellen Von Unwerth til VS Magazine. Hun har sidenhen taget mig under hendes vinger, og nogle af de største ting, jeg har lavet, er samme med hende, blandt andet en beauty serie til Italiensk Vogue.

Hvad er dine hudplejerutiner?

Jeg rejser næsten hver uge, så det skal være let at have med på farten. Jeg bruger meget fede cremer, da min hud bliver tør af at rejse. De dage bruger jeg Pick Me Up Face Mist fra Ole Henriksen til at friske min hud op. Og jeg har altid Makeup Remover cleansing Towelettes fra Neutrogena i min håndtaske, så jeg kan rense min makeup af, så snart jeg er færdig med et job. Jeg bruger dem også, selvom jeg ikke har makeup på til at friste min hud op og pleje den især, når jeg er i en storby. Jeg køber dem hver gang, jeg er i NY på deres apoteker.

Hvilken makeup bruger du?

Jeg bruger ikke særlig meget makeup når jeg har fri. På fridage bruger jeg kun mascara. Jeg er et vanedyr, når det handler om produkter og har altid brugt L’extrême i sort fra Lancôme. Der er ikke meget forskel fra min daglige makeup, og når jeg skal i byen. Men jeg bruger lidt mineral fundation fra Youngblood til at ensarte min hud og så lidt farve på læberne, så det bliver lidt mere festligt.

Hvordan holder du dig i form?

Jeg er glad for at løbe, det er det jeg gør mest, også fordi jeg bare kan have mine løbesko med ud og rejse. Jeg har altid godt kunne lide at holde mig i form men ikke overdrevet. Jeg går kun i Fitness, når vejret er dårligt, eller om vinteren, når det ikke er muligt at løbe udenfor.

Hvordan plejer du dit hår?

Jeg bruger ikke noget specielt til at pleje mit hår, men jeg bruger Restorative Hair Mask fra Moroccanoil, når mit hår er blevet udsat for meget varme fra både føntørre, glattejern og krøllejern. Masken giver mit hår lidt fugt, og jeg føler, at den reder mit hår fra alle de produkter, jeg får i det.

Hvad er det mest uundværlige skønhedsprodukt?

Læbepomade, helt klart. Jeg er så afhængig af min læbepomade. Jeg bruger Carmex Lip Balm, den er naturlig, fordi den ikke skinner for meget og giver fugt. Jeg har meget sarte læber, og de bliver hurtige tørre, så jeg har altid min læbepomade på mig.

Har du et produkt, du altid har brugt?

Udover min mascara har jeg altid brugt en god fed creme, da jeg nemt får tør hud. Min favorit er Exomega fra A-derma, den er neutral og kan bruges på hele kroppen.

Hvilket skønhedsmærke skal man købe med hjem fra New York?

Jeg køber altid produkter med hjem fra Neutrogena, de er naturlige og milde. Min hud er meget sart, og Neutrogenas produkter passer vildt godt til både min hud og mit temperament.

Hvad er din favoritduft?

Jeg har i rigtig lang tid brugt 18 La Lune fra D&G til hverdag, jeg elsker den, fordi den er mild. Og så bruger jeg Florabotanica fra Balenciaga, når jeg skal ud, da den er mere fyldig og aftenagtig. Jeg skrifter lidt mellem hvilke parfumer, jeg bruger, når jeg skal ud, men 18 La Lune er min faste favorit duft til hverdag og bliver nok ikke skiftet ud lige foreløbigt.Emma Stern Nielsen Emma Stern Nielsen Wash Your Face Emma Nielsen

Tekst Rosa Tauber. Fotografi Will Vendramini. For Cover 2016.

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *