• en

Blog

Mit badeværelse // Hana Jirickova

Hana Jirickova, 24, en af de mest eftertragtede modeller på den internationale modescene og helt klart en af vores favoritmodeller. Hun delte ud af sine bedste skønhedstips, da hun var i Danmark og arbejde for Cover.

 

Hvad består dine hudplejerutiner af?

Det er svært at have rutiner, fordi jeg rejser så meget. Men jeg er heldig, at de fleste makeupartister giver en mini-facial med massage og ansigtsmaske, inden jeg får lagt makeup. Og de renser også makeuppen af igen, så jeg ikke skal tænke på det. Men om morgenen renser jeg min hud med Biodermas rensevand og fugter min hud med Clarins dagcreme Hydraquench. Hvis min hud bliver tør i løbet af dagen, sprayer jeg Caudalies Facial Spray på. Og så ser jeg også min kost som en del af at passe godt på min hud. Frugt og grønt er godt for min huds udstråling.

Hvem klipper dit hår?

Det var Seb Bascle, en fransk hårstylist, der klippede mit hår i den korte frisure, jeg har nu. Jeg er faktisk lige blevet klippet endnu kortere, og jeg elsker det. Jeg havde altid drengefrisurer som barn, ligesom mine brødre. Mit bedste hårtip er, at kvinder ikke skal være så bange for at prøve noget nyt. Jeg har det så godt med at være korthåret, det er så nemt at sætte og kan være både elegant, feminint, rock’n’roll og tomboy.

Hvilke hårprodukter bruger du?

Mit hår bliver ødelagt af at blive stylet så ofte til shows og skydninger. De dage, jeg ikke arbejder, undgår jeg alt, der kan skade mit hår, også føntørring. Til gengæld overdænger jeg mit hår med olie, balsam og hårmasker og vasker det med en sæbefri shampoo.

Hvad er de bedste rejseprodukter?

Mit favoritprodukt lige nu er perfekt til mit nomadeliv. Det hedder Perfect Cleansing Creme og er shampoo, balsam og kur i ét. Det bygger håret op igen, fordi det ikke indeholder vaskemiddel, og så skal jeg kun have ét hårprodukt med på mine rejser.

Hvordan ser dine negle ud for tiden?

I de sidste mange job, jeg har lavet, har det handlet om lange, sexede og runde negle. Mest lakeret i beige farver, men også tit de klassiske blodrøde nuancer.

Din favoritduft?

Jeg er lige blevet ansigt for Paco Rabannes Eau My Gold. Min første parfumekampagne, så den er selvfølgelig min favorit lige nu.

Bedste budget køb?

Homeoplasmine. Du kan købe den helende og antibakterielle salve for ingen penge på alle franske apoteker. Den kan bruges til alt, neglerødder, læber og alle former for skader på huden.

 

Mest mindeværdige modeljob?

Der er efterhånden så mange. Men  at arbejde med utrolige Peter Lindbergh. Og min første kampagne for Ralph Lauren. Den blev skudt på et fransk chateau, og jeg fik lov til at køre i Ralph Laurens Bugatti, i mine øjne den lækreste og mest sjældne bil i verden.

Har du et beauty icon?

Blondie og Christy Turlington.

DSC02716 copy

DSC02746 copy

DSC02771 copy-1

DSC02750 copy

DSC02787 copycrop

DSC02821 copy

 

Tekst og Foto Liv Winther, for Cover 2014.

 

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *