• en

Blog

Josephine Skriver

Topmodel Josephine Skriver deler skønhedstips ud!

Vi har snakket beautyrutiner og yndlingsprodukter med Josephine Skriver. Hun er bosat i New York, men rejser tre-fire dage om ugen. Få hendes bedste skønhedstip fra livet i en kuffert.

Ændrer dine hudplejerutiner sig om sommeren?  

Jeg sørger for at rense mit ansigt, min hals og min nakke hver morgen og aften.  Det her lyder nok lidt tv-shop-agtigt, men det var faktisk først, da jeg fik anbefalet at bruge Proactive Plus fra en anden model, at jeg virkelig fandt noget, der gjorde min hud kampklar hver dag. Og så er jeg en stor fan af solcreme. Jeg har altid en faktor 30 eller mere i tasken til at smøre på før og efter arbejde.

Hvilken makeup bruger du om sommeren?

Om sommeren holder jeg mit makeupniveau nede på et absolut minimum. Hvis jeg bruger noget, er det Tromborgs Mineral Foundation. De er superlette og gør, at jeg ikke bliver for skinnende. Og altid vandfast mascara. Jeg gider ikke tænke på min mascara, når jeg bader.

Dit hår bliver udsat for lidt af hvert. Hvordan holder du det sundt?

Jeg sørger for at vaske det mindst muligt på de dage, jeg har fri. Jeg lader altid lidt balsam sidde i enderne, så de ikke virker tørre. For at få mine egne naturlige olier rundt i håret, reder jeg det tit inden sengetid med en Mason Pearson-børste, men for mig starter hårpleje med sund kost. Jeg går mere op i at forebygge og gøre min hud og mit hår klar til alt det, det bliver udsat for, end efterfølgende at bekæmpe skaderne.

Du bor mere eller mindre i en kuffert. Hvilke produkter har du altid med dig?

Jeg elsker alt i rejsestørrelse. På korte ture, hvor jeg altid kun har håndbagage med, tager jeg selvfølgelig kun det mest nødvendige med. Men på længere ture, pakker jeg gerne lidt for meget, når det kommer til skønhedsprodukter. Jeg har lidt svært ved at vælge produkter fra nogle gange, og så føler jeg mig lidt mere hjemme, når jeg har stillet dem frem på badeværelset på hotellet.

Hvilke træningsformer tager du med dig rundt i verden?

Jeg rejser altid med mit lille ‘klar, parat, start, pak ud’- fitnessudstyr. Mit træningstøj,  løbesko, AbMat og min TRX, som er et fantastisk redskab. Den kan hænge på en dør og træne hele kroppen ved hjælp af egen kropsvægt. Min AbMat er en lille pude, man lægger under ryggen, og som støtter alle de rigtige steder, når man skal lave den perfekte mavemuskeløvelse. Med den kan man træne mave på selv de hårdeste gulve.

 Solcreme eller solhat?

Altid solcreme. Selv på regnvejrsdage. Det er et must!

Den bedste selvbruner?

Selvbruner er en rigtig god hjælper, når jeg skal skifte mellem modemagasinskydninger og bikiniskydninger, hvor jeg helst skal se lidt solbrun ud. St. Tropez har jeg haft supergode resultater med.

Josephine Skriver Josephine Skriver makeup Josephine Skriver makeup Josephine Skriver makeup Josephine Skriver

Interviewet stammer fra Cover 2014. Tekst Liv Winther. Foto Liv Winther og Josephine Skriver.

LeaveCOMMENT

  • Åh, Tromborg <3

    maribjerg.wordpress.com

    september 6, 2015

Your email address will not be published. Required fields are marked *