• en

Blog

Maria Palm

Model, Maria Palm viser sit badeværelse frem!

Vi har besøgt modellen Maria Palm (23), som fortæller, hvad hun gør for at få sin hud fin i det kolde vintervejr, og hvorfor hun elsker ‘mormoragtige’ røde læbestifter. 

Hvad er dine hudplejerutiner?
Jeg starter altid min dag med et stort glas vand. Jeg renser også mit ansigt, bare med vand de dage, jeg ikke har været på job og har fået makeup på. Jeg bruger en billig dagcreme fra Matas eller Embryolisse. Men når vinteren kommer, bruger jeg mandelolie og kokosolie til både krop, ansigt og hår. Til at blødgøre og beskytte mine læber og kindben bruger jeg en læbepomade fra Tromborg.

Hvilken makeup bruger du?
Jeg bruger ikke makeup til hverdag. Jeg ser min hudpleje som en form for makeup. Min hud skal være blød og lidt skinnende. Men når jeg skal ud, kan jeg godt lide den effekt, som særligt læbestift kan give. Jeg bruger Touche Éclat til at lysne omkring øjnene og Tromborgs mineralpudder i et fint lag i resten af ansigtet. Mine yndlingsfarver til læberne er de matte mørke og lidt dystre og så mormoragtige røde nuancer. De står fint til lys og gennemfugtet hud.

Hvad gør du ved dine bryn?
Jeg har altid en lille, næsten helt udtørret mascaraprøve i tasken. Den bruger jeg til at rede mine bryn på plads med. Jeg er ikke hoppet på bryngeleerne endnu. Jeg synes, mine bryn bliver lidt matte, og det bryder jeg mig ikke om. Brynenes farve eller form kan forandre et ansigt, og derfor har jeg stor respekt for mine bryn. Jeg lader dem stort set have sit eget liv og plukker dem aldrig.

Hvor bliver du klippet?
Det er mest hårartist Marianne Jensen, der klipper mit hår. Men en anden frisør, jeg varmt kan anbefale, er Simon Shaaban.

Har du nogen sundhedsrutiner?
Al skønhed kommer indefra. Hvis du er sund og stærk, får vitaminer og masser af frisk luft, vil det kunne ses på din udstråling. Min far har altid sagt: “Kom ud i naturen, kig op i himlen, drik vand og få rigeligt med søvn. Det er alt, du behøver.” Og han har jo ret. Jeg laver mine egne juicer og smoothier og er helt på at drikke machate og ingefærshots, som jeg selv laver. Det elsker jeg.

Den bedste parfume?
Jeg foretrækker pudrede blomsterdufte. Hvis du spørger mine venner, er jeg Chloé-pigen. Jeg fik den af min booker, da jeg var i Paris første gang. Det er fem år siden, og jeg har stort set kun brugt den. Jeg har også en næsten tom Versace Versense, så den bruger jeg også. Tunge parfumer, der fylder et helt rum, fungerer kun på en sej farmor.

Bedste budgetkøb?
Jeg bruger makeupfjerner fra Matas. Den er god i mit ansigt, fordi den er olieret. Jeg tørrer ud af for kradse renseprodukter.

DSC00907 DSC00858 DSC00931 DSC00925 DSC00888 DSC00919

  mariapwyfdsc00998

Interviewet stammer fra COVER, November 2016. Tekst og fotografi Liv Winther

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *