• en

Blog

Indkøber Sabina Rocchin viser sine skønhedsfavoritter frem

 

Vi har besøgt Sabina Rocchin (31 år), der er indkøber for Tommy Hilfiger & Calvin Klein i Scandinavien. Hun befinder sig en del i Amsterdam, hvor hovedkontoret er placeret og har fundet mange af hendes favoritprodukter på sine rejser.

Hvad er dine hudpleje rutiner?

Jeg rejser meget, så har gjort det til rutine at rense min hud hurtigt med renseservietter inden jeg går i seng. Derefter bruger jeg Dagcreme fra MATAS. Det er en fed creme, lige hvad min hud elsker og gør at jeg vågner op med blød og fin hud. Jeg står op kl. 5 hver morgen, og derfor når jeg aldrig de store rutiner, andet end creme og et tyndt lag foundation fra MAC. Hvis min hud har været trist, tør og grå, bruger jeg nogle dråber af Kiehls Midnight Recovery Concentrate inden jeg går i seng.

Hvilken makeup bruger du?

Fordi jeg får sat vipper på af Jannie som ejer ilashbrows.dk, bruger jeg ikke særligt meget makeup. Ingen mascara er tilladt, og man vågner virkelig hver dag med dådyr øjne! Igen bruger jeg min foundation fra MAC. Hvis jeg har fået for lidt søvn, og er bleg bruger jeg som regel altid min yndlings pudder fra Nilens Jord. Intet på mine læber andet end min læbepomade fra Blistex.

Hvad når du skal i byen?

Jeg elsker at have forskellige farve læbestift på fra MAC, og at være nedtonet på øjnene, og vice versa. Tromborgs flydende Eyeliner er fantastisk, og et item jeg altid har på mig, da jeg hurtigt kan pifte mig op fra et arbejds møde til middag. NUXE glimmer olie er et must at have på arme og ben når jeg er ude. Den giver dig den lækreste ”våde” hud og bruger den også ovenpå min solcreme, når jeg er på ferie.

Hvordan holder du dig i form?

Heldigvis har jeg altid haft et højt stofskifte, og har derfor ikke haft det store behov for motion, og med det travle skema jeg har, har jeg virkelig svært ved at binde mig til en fast plan. Dog har jeg meldt mig ind i Fitness World på BaseCamp, ved siden af vores Showroom på Papirøen. Jeg elsker at løbe og gør det hver dag, og så er jeg begyndt at svømme. Senses Yoga studie ligger i min nabo bygningen, og dem benytter jeg til HOT yoga & Reformer, når tiden en sjælden gang er til det.

Hvordan plejer du dit hår?

Mit yndlingsprodukt til håret er NASHI italiensk organisk hårolie – jeg SKAL bruge olie hver dag, ellers visner mit hår og mister glans. Jeg er halv italiener, og har så kraftigt hår, at der kan samle sig dreadlocks i nakken hvis jeg ikke får redet og glattet mine krøller med glattejern. Shampoo og Balsam er fra det økologiske mærke Edge, som er parabene frit og har den mest friske duft. Jeg slider meget på mit hår med varme fra enten glatte eller krøllejern, så vasker det ikke så tit, og bruger derfor Edge´s tørshampoo. Den er fantastisk og tryller dit hår til et ” tilfældigt ” look, som jeg elsker.

Hvem ordner dit hår?

Jeanette fra GOCO Coiffure på Chr. Havn. –  har været min frisør de sidste 11 år. Jeg har været igennem alt med hende. Det gode ved Jeanette er, at jeg kan komme ind og sætte mig i stolen og så kan hun sige: Sabina, i dag klipper vi dig page – og så gør vi det bare. Vi har den vildeste symbiose når det kommer til mit hår, hvilken farve vi skal prøve og hvornår vi skal ses igen for at lave noget nyt. Jeg har ikke det samme hår i mere end 3 mdr, så er farven enten skiftet eller jeg har haft en skør idé undervejs der skal prøves.

Hvad er det mest uundværlige skønhedsprodukt?

Læbepomade fra Blistex og min håndcreme fra LÓccitane.

Har du et produkt, du altid har brugt?

Min blå Nivea på dåse. Min mormor smurte altid mine små fødder og hænder ind i den. Den har været hos mig lige siden, og jeg kommer aldrig til at udskifte den med noget andet. Duften vil altid minde mig om hende.

Bedste budgetkøb?

Ekstra plejende Dagcreme til ansigtet fra MATAS, til 60 kr.

Hvordan skal dine negle se ud denne sommer?

HVIDE og lange! Hvide velplejet negle er så lækre til en brun hud og til alle de sommerlige outfits i løbet af sommeren.  Dine hænder er dit visitkort – og er så vigtige at holde flotte og præsentable – altid massere af negleolie og håndcreme!

Hvad er din favoritduft?

Narcisco Rodriguez’s For Her. Når jeg har den på, får jeg altid et kompliment på baggrund af den. Den duft er så lækker, ren og ændre sig fra hud til hud! Den minder mig om kærlighed, varme og lange sommernætter. Til hverdag bruger jeg en Kokos duft jeg har købt i et lokalt supermarked i La Cala tæt på Marbella. Den koster 3 Euro per flaske, og de 20 indkøbte flasker jeg købte for 2 år siden holder stadig. Det er min duft.

IMG_3796

IMGsabina_3840

IMG_3827

IMG_3830

IMG_3805

Tekst og Fotografi Rosa Tauber Petersen.

LeaveCOMMENT

 • Christine
  REPLY

  Ved du hvor bronzeren i det gyldne etui på billede 5 er fra? Hun har sådan en lækker glød!

  juni 13, 2014
 • Christine
  REPLY

  Tusind tak for svar, Liv!

  juni 13, 2014
 • Pernille
  REPLY

  Jeg er vild med Sabina Rocchin skjorte..Hvor er den fra? 🙂

  juli 6, 2014

Your email address will not be published. Required fields are marked *