• en

Blog

Stephanie Visbjerg

PR Manager, Stephanie Visbjerg viser sin toilethylde

Stephanie Visbjerg, 27 år, er PR Manager for Tromborg. Stephanie er så heldig at være omgivet af en verden af beauty produkter, og det bærer hendes badeværelse også præg af.

Hvad er dine hudplejerutiner?

Jeg bruger Glow Serum og Anti-Aging Wrinkle Cream og renser min hud med Herbal Cleansing Water både morgen og aften – denne simple hudplejerutine holder min hud hydreret, giver glød, elasticitet og kvikker op. Et par gange om ugen bruger jeg Multi Vitamin Mask, som er en helt fantastisk fugtgivende vitaminkur – alle fra Tromborg.

Hvad bruger du af makeup til daglig? 

Jeg er mest til et naturligt og ”usminket” makeup look. Til daglig bruger jeg Tromborgs Mineral Foundation, der giver perfekt hud uden at maske til, og lidt blush på mine kinder. Samt altid en smule mascara og brow fix for at indramme ansigtet.

Hvordan plejer du dit hår?

Jeg vasker mit hår hver anden dag og sørger for at nære hovedbunden og håret med en god shampoo og hårkur – og hvis mit hår trænger til fugt, bruger jeg en olie i spidserne. Jeg reder mit hår med luksus hårbørsten fra Mason Pearson, den fremmer glans og er skånsom mod hovedbunden.

Hvad er dine beauty must-haves?

Det er helt klart Tromborgs Mineral Foundation. Selvfølgelig også min Lip Cure, som jeg heller ikke kan leve uden.

Bedste skønhedtip?

Rens og fugt huden både morgen og aften, få nok søvn og drik masser af vand.

Hvilken parfume bruger du?

Jeg har de sidste mange år brugt Escentric Molecules, som jeg i tidernes morgen stjal fra min kæreste. Jeg er vild med unisex parfumer og har derfor forelsket mig i Tromborgs nye unisex parfume – Mind Matter.

Hvad har du på neglene?

Lige nu har jeg Erato fra Tromborg på, og ellers er jeg mest til de mørke nuancer, især om vinteren.

Er der et beauty produkt, som du samler på?

Det må være neglelakker – jeg har altid gået med neglelak, det er med til at give et elegant og feminint udtryk, og er en super let måde at opgradere sit look på.

Dyrker du motion?

Jeg træner i Energii to til tre gange om ugen – jeg er blevet bidt af reformer træning, fordi det skaber hurtige resultater på min krop. Jeg har altid kedet mig, når jeg har dyrket normal styrke træning, men kombinationen af hold træning og personlig træning hos Energii er den ultimative træning for mig.

Har du et produkt, som du synes alle skal prøve?

Misty Brown – det er et multiprodukt, der kan bruges på øjne, kinder og læber.

stephanieIMG_9260 copy stephanieIMG_9244 stephanieIMG_9291 stephanieIMG_9280 stephianeIMG_9313 stephanieIMG_9324

Tekst og fotografi Rosa Tauber Petersen.

LeaveCOMMENT

  • Esther
    REPLY

    Hej 🙂 Ved i hvor de transparante opbevaringsbokse er fra? Mvh. Esther

    marts 27, 2017

Your email address will not be published. Required fields are marked *