• en

Blog

michellewyf1_dsf1288
michellewyf1_dsf1288
michellewyf_dsf1196
michellewyf_dsf1196
michellewyf_dsf1218
michellewyf_dsf1218
michellewyf_dsf1186
michellewyf_dsf1186
michellewyf_dsf1234
michellewyf_dsf1234
michellewyf_dsf1237
michellewyf_dsf1237

Mød Stonemuse bloggeren fra Århus

Michelle Nielsen, 26, bor i Aarhus og har bloggen STONEMUSE og arbejder som freelancefotograf. Få hendes tips, der inkluderer babypudder i makeup-pungen, og hvordan du finder din perfekte foundation.

Hvad er dine daglige hudplejerutiner ?

Mine rense- og hudplejerutiner er meget simple. Morgen og aften renser jeg min hud med Vital Foaming Cleanser fra det nye, danske mærke Nuori. Jeg elsker, at Nuoris produkter er så enkle udenpå, og at holdbarheden er kort – tre måneder fra åbning. Til gengæld er jeg så sikker på, at ingredienserne er friske, når jeg bare overholder datoerne. Min dagcreme er Hydrance Optimale fra Avène. Jeg bruger deres specialcreme Cicalfate Cream til min pande, der kan blive irriteret og tør.

Hvad gør du ved dit hår?

Jeg vasker hår cirka hver fjerde dag. De andre dage bruger jeg tørshampoo, hvis det trænger. Den bedste tørshampoo er fra Davines. Jeg tager altid bad om aftenen, særligt når jeg skal vaske hår. Det tager for evigt at tørre mit hår. Mit hår er typisk asiatisk. Det er meget glat, så det kræver lidt kræfter at give det struktur eller bølger. Jeg lader det lufttørre så længe som muligt, så jeg ikke behøver at føntørre det så længe, og stopper, inden det er knastørt, for at mindske slid. Jeg bruger shampoo og balsam fra Evo og Moroccanoil i både vådt og tørt hår. Jeg laver bølger med mit Ghd-glattejern, dagen efter jeg har været i bad. De krøller holder til næste hårvask, og jeg bruger ikke hårlak.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Alle, der begynder at bruge makeup, bør give sig tid til at finde den perfekte foundation. Min mor, der ellers er fortaler for, at jeg ikke går med makeup, tog mig med i Mac-butikken for en del år siden. Der fik jeg makeupvejledning og et helt nyt makeup-kit af min mor. Det var særligt det at finde den perfekte foundationnuance, der gjorde den største forskel. Jeg har været Mac-pige lige siden. Nu bruger jeg Mineralize Foundation i tonerne NC (gylden/neutral). Den er ret dækkende men nem at styre.

Hvem ordner dit hår, og hvad får du lavet?

Jeg går hos Stinna Røgen på Frederiks Alle i Aarhus C. Jeg bliver klippet hver tredje-fjerde måned. Normalt får jeg lavet lyse reflekser, men de er ved at vokse ud nu, så nu har jeg min naturlige mørke bund og lyse spidser.

Hvad er dine makeuprutiner?

Jeg lader min foundation ‘sidde’ i ti minutter, inden jeg gør mere ved min makeup. Hvis jeg skinner i panden eller på hagen, dupper jeg lidt babypudder på med en stor pensel. Det er et asiatisk trick, jeg har lært. Der bruger man babypudder til alt. Også som hårpudder og deodorant. Så tegner jeg mine bryn op med en neutral, brun øjenskygge fra Mac. Jeg barberer mine bryn i kanten og reder dem ikke på plads med noget. Mine vipper er meget lige, så de har brug for lidt ekstra hjælp, hvis de skal bøjes. Derfor bukker jeg dem med en vippebukker, jeg har varmet op med min føntørrer. Den bedste mascara er Chubby Lash fra Clinique. Hvis jeg mangler glød i kinderne, bruger jeg Tromborgs solpudder Baked minerals, der fungerer både som highlighter og kontur på samme tid.

Hvilke kropsprodukter bruger du?

Avène laver gode bodylotions. Min hud er gylden fra naturens side, så jeg har sjældent behov for selvbruner, men jeg bruger en fra Clinique, som fungerer godt på benene om sommeren. Det er bare vigtigt, at det ikke er for fedtet. Jeg har aldrig forstået den olie-hype. Olie er alt for fedtet til mig. Mine kropsprodukter skal være lette og optages lynhurtigt af huden.

Har du nogen faste sundhedsvaner?

Jeg spiser Omnimin multi-vitaminpiller fra Biosym, fiskeolie, ekstra D-vitamin og magnesium. Det har jeg gjort et par år for at få mere energi og som et ekstra tilskud til hud, hår og negle. Jeg dyrker ikke motion, men jeg går overalt, jeg skal hen i byen. 

 

Fra COVER issue 118. Tekst og fotografi Liv Winther.

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *