• en

Blog

lykswyf_dsf3848
lykswyf_dsf3848
lykswyf_dsf3886
lykswyf_dsf3886
lykswyf_dsf3835
lykswyf_dsf3835
lykswyf_dsf3894
lykswyf_dsf3894
lykswyf_dsf3890
lykswyf_dsf3890
lykswyf_dsf3739
lykswyf_dsf3739
lykswyf_dsf3737
lykswyf_dsf3737
lykswyf_dsf3918
lykswyf_dsf3918
lykkeswyf_dsf3910
lykkeswyf_dsf3910
lykswyf_dsf3905
lykswyf_dsf3905
lykswyf_dsf3746
lykswyf_dsf3746
lykswyf_dsf3907
lykswyf_dsf3907
lykswyf_dsf3854
lykswyf_dsf3854
lykswyf_dsf3914
lykswyf_dsf3914

Mød stylist og studerende Lykke Sæves

Lykke Sæves er 23 år og bor i Indre København. Hun har tidligere arbejdet som assistent for Wood Wood og herefter som stylist assistent på Cover. Efter jul starter hun på at læse Service Økonom.

Hvad laver du for tiden?
Lige nu drysser jeg lidt rundt og venter på at starte min uddannelse i slutingen af Januar. Jeg har arbejde som assistent hos Wood Wood, og derefter var jeg modeassistent på Cover. Den gang syntes alle mine kollegaer og venner, at jeg skulle lave min egen modeblog. Det er som om, at man skal tage det skridt. Så jeg fik en blog på Cover.dk og arbejdede lidt som freelance stylist ved siden af. Jeg brød mig faktisk ikke om at have en blog. Jeg elsker alt det kreative ved modebranchen. Tøjet og makeup, men det skal bare ikke dreje sig om mig selv. Jeg tænkte lige pludselig alt for meget over, hvad jeg skulle have på om morgenen – på en helt unaturlig måde. Jeg er elsker tøj, men jeg er en klassisk jeans og T-shirt pige, og jeg kan sagtens have de samme jeans på mange dage i træk. Jeg var ærligt talt vildt lettet, da jeg besluttede og lukke min blog igen.

 

Hvordan renser du din hud om morgenen?
Jeg har tidligere brugt ret skrappe produkter, som jeg havde fået af dermatologer. Men det er som om, at min hud har ændret sig, så jeg har skåret ned på at bruge tonic og for skrappe produkter. Lige nu bruger jeg en Cleansing Foam fra Tromborg, og en gang om ugen eksfolierer jeg min hud med en Skrubbemaske og salt og olie. Den køber jeg i Torvehallerne.

 

Hvilken creme bruger du?
Fordi det er vildt koldt lige nu, får jeg seriøst tør hud, derfor bruger jeg arganolie i stedet for creme. Nogle dage bruger jeg en Decubal creme. Det lyder nok kedeligt, men den er vildt god til ansigtet om vinteren. Den mætter huden helt vildt og kan jo også bruges på kroppen. Da jeg arbejde på Cover, fik jeg mange nye produkter, som jeg prøvede hele tiden. Det fungerer altså ikke for min hud. Jeg tror på at være loyal overfor produkterne, når man finder noget, der virker. Og så skal jeg kunne lægge makeup ovenpå.

 

Bruger du makeup hver dag?
Jeg lægger min makeup lige efter, jeg har været i bad og renset min hud og smurt creme eller olie på. Jeg har aldrig tænkt over det, men nu du siger det, har jeg altid makeup på. Du ser mig nok ikke uden. Det er jo ikke en ’full face’ makeup, jeg laver. Men jeg er slet ikke makeup-skræmt eller en del af den makeupfrie-bølge som mange andre piger i Danmark. Jeg har altid en let foundation på, lidt kontouring med en mørk pudder og så fikser jeg mine bryn.

 

Hvilke produkter bruger du?
Min favorit foundation hedder Sheer Glow Foundation og er fra Nars. Den mistede jeg godt nok nytårsaften, og endda en helt ny flaske. Så lige nu skraber jeg resterne af resterne af nogle gamle foundations, jeg havde liggende. Armani laver også rigtig gode foundations og concealers. Min yndlings concealer er fra Nars, jeg elsker Nars, den hedder Radiant Creamy Concealer. Jeg laver en let kontouring med mørk pudder. Jeg har prøvet med en cremefarve, det siger makeup-artister altid, man skal. Men det fungerer ikke for mig. Jeg syntes min hud ser beskidt ud og bliver for fedtet til min smag. Lige nu bruger jeg et ret avanceret kontuoring kit fra Kat Von D, som jeg har fået i gave. Jeg har ret lys hud og mørkt hår. Derfor kan jeg nok bære lidt mere makeup, fordi mine bryn også er meget mørke. Ovenpå min contouring bruger jeg min favorit blush, der hedder Orgasm fra Nars. Den er rødlig i farven, med et snert af guld, så den giver en frisk og naturlig glød sammen med det brune. Særligt lige nu, hvor jeg er så bleg. Jeg bruger kun mascara, når det kommer til øjenmakeup. Det klæder mig slet ikke med øjenskygge eller flydende eyeliner. Jeg bruger en gråbrun øjenblyant fra Tromborg langs vipperne, helt tonet ud, hvis jeg skal i byen. Jeg gad godt kunne rocke smokey eyes eller en dramatisk sort eyeliner. Det ser bare helt mærkeligt ud til mig. Jeg elsker også mørke naturfarvede læbestifter, når jeg skal ud. Min yndlingsfarve er Bond Girl fra Charlotte Tilbury. Den er gyldenbrunlig og bærfarvet på samme tid. Man kan dog ikke få hendes makeup i Danmark endnu.

 

Du har meget makeup fra udlandet. Rejser du meget?
Jeg rejser rigtigt meget med min bedste veninde, som studerer i London. Hun er mere makeup-junkie end jeg er. Så vi nørder igennem, når jeg besøger hende. Jeg havde en periode, hvor jeg samlede på Tom Ford makeup, så det har jeg vildt meget af. Faktisk en ret stabil samling (Griner). Det var før, man kunne få hans ting i Danmark, og der er jo bare noget ved jagten. Både fordi det ikke blev solgt i Danmark, men også fordi at man skulle være hurtig eller stå på venteliste til det i London. Det er jo bare sjovt og have noget, de andre ikke har.

 

Hvad gør du ved dine bryn?
Jeg får dem plukket mine bryn professionelt cirka hvert halve år hos Beauty Avenue Spa & Brow Bar på Frederiksberg. Så kan jeg selv holde dem ved lige ind i mellem. Jeg vil ikke betale for at få dem plukket hver måned. De skal være brede, og det forstår de hos Beauty Avenue. Hende der laver mine bryn kan også lide markante bryn. Det er et godt tip. Lad ikke nogen med for smalle bryn plukke og ødelægge dine!

 

Du er lidt en festpige. Har du nogle gode festtips, når det kommer til makeup?
Jeg er stor tilhænger af at bruge primer under makeuppen, når jeg skal ud. De virker virkelig og får makeuppen til at holde længere. Og så en concealer med i tasken til at friske op med.

 

Hvad gør du ved dit hår?
Jeg bliver klippet af Hannah hos Gun-Britt. Men kun når jeg har brug for det, og jeg går ikke op i hvor tit. Sidste gang fik jeg farvet mit hår helt mørkebrunt. Det kan jeg godt lide. Min mor siger, at jeg ligner en punker. Men jeg kan godt lide, at det ser lidt hårdt ud. Efter mit hår blev farvet, har jeg brugt en hårkur fra Oleoplex. Den er lavet til farvet hår, og genopbygger de skader der sker under en hårfarvning.

 

Hvad er din favorit parfume?
Helst sikkert Acqua di Parma’s Mirto di Panarea. Jeg elsker cologne-agtige dufte og de må godt være lidt mandede. Jeg hader søde designerparfumer.

 

Tekst og fotografi Liv Winther

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *