• en

Blog

washyourface2_3
washyourface2_3
washyourface2_5
washyourface2_5
washyourface2_9
washyourface2_9
washyourface2_7
washyourface2_7
washyourface2_6
washyourface2_6
washyourface2_8
washyourface2_8

My Beauty Diary – Betty Krag

Hej! Jeg hedder Betty Krag, jeg er 14 år og går i 7.klasse. Jeg arbejder i Holly Golightly og har også lavet nogle videoer for FashionPost.dk. Jeg er vild med mode! Og elsker at fotografere alt, der inspirere mig. Når jeg bliver stor, vil jeg rigtig gerne have mit eget modeblad.

 

Betty Krag

1. ’Det er altid fedt at have en Hand Sanitizer med sig på farten! Den her købte jeg i en helsebutik i London. Den er fra Dr. Bronner’s og dufter af lavendel – en af mine yndlings dufte! Når jeg er ude at rejse, kommer jeg altid hjem med masser af sjove småting. Blandt andet denne her håndcreme med kanin øre. Den er fra mærket Bershka, købt i Milano.’

2.’Jeg elsker læbepomader! Denne her er i ananas form, og den dufter af kokos! Jeg ved ikke hvor praktisk den er, men den er i hvert fald nuttet.

 

Holistic silk

1.Jeg prøver at vende mig til at sove med sovemaske særligt om sommeren, når det er længe lyst. Denne her dufter af lavendel, som er meget beroligende, når man skal sove. Den er fra Holistic Silk, købt i Holly Golightly.’

2. ’I lang lang tid har jeg ønsket mig at prøve mærket Glossier. Det her er en Milky Jelly Cleanser, som jeg renser mit ansigt med om aftenen.’

 

Glossier

1. ’Jeg elsker Face Mist!! Jeg bruger den hver dag. Det her er en af mine yndlings Face Mist fra Mario Badescu med aloe vera og rosewater. Den fugter min hud virkelig meget! Jeg elsker farven babylyserød, denne neglelak har min mor købt til mig i Colette i Paris…’

2. ’Cherry Balm Dotcom læbepomaden fra Glossier er en god vinter læbepomade. Den er meget tyk og lidt svær at smører ud på læberne. Men alligevel er jeg vild med den! Om aftenen renser jeg mit ansigt, med min Milky Jelly Cleanser.’

 

Betty Krag

’Jeg har altid brugt Mason Pearsons hårbørster. Man kan få dem til alle hårtyper, tykt, tyndt, glat eller krøllet hår. Jeg har købt den i Holly Golightly. Jurlique er et rigtig godt mærke. Det dufter godt men på en naturlig måde. Jeg bruger tit Face Mist, når det er svært at komme op om morgenen. Chanel neglelakken er svag pink uden at være for kraftig. Den glæder jeg mig til at bruge til sommer! Rose balm dotcom er en læbepomade fra Glossier. Den dufter godt og naturligt.’

 

Instagram: @BettyKrag

 

Layout Liv Schmidt for Wash Your Face.

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *