• en

Blog

Ren

Ny produktserie og prisfald hos REN

Vi elsker hudplejeprodukter uden parabener og parfume og er derfor meget begejstrede for, at REN netop har annonceret, at deres produkter er faldet i pris. Og så har de lanceret en ny maske til sensitiv hud.

Hvis du er lige så glad for hudplejeprodukter uden parabener, mineralske olier, parfume og syntetiske farvestoffer som os, er der godt nyt. Hudplejemærket REN har netop annonceret, at alle produkterne har fået nye priser, som i gennemsnit er faldet 12%. Et af vores favorit produkter, der fungerer godt under makeup og også reducerer rødme, er Anti Redness Serum, også fra Evercalm-serien, hvor prisen er faldet betydeligt.

– Anti Redness Serum, 340 kr.

Ny maske til sensitiv hud

Hvis, der er noget, REN ellers er gode til, er det renseprodukter og masker. De har netop lanceret det nye produkt Ultra Comforting Rescue Mask fra deres Evercalm-serie. Evercalm-serien er lavet til at reducere irritation og til at gøre huden mindre sensitiv. Den nye maske fra REN efterlader derfor huden mere balanceret, blød og med en mere ensartet hudtone uden irritationer.

– Ultra Comforting Rescue Mask, 335 kr.

Tekst Sophie Bendtsen

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *