• en

Blog

planter

*Saftige, grønne planter er det nye sort*

Grønne planter i hjemmet har fået et comeback. De saftige blade kan give nyt liv til både stuen, værelset og badeværelset. Vi har fundet de pæneste til prisen og set på, hvordan du passer dem. 

Planter er for alvor tilbage i hjemmet og er en nem måde at få din bolig til at se mere chic ud. Da du ikke behøver forvandle dit hjem til en jungle, kan du billigt opgradere din bolig. Lige nu ses de grønne planter over det hele i modebilledet og boligmagasiner. Tøjmærket Céline og Vivienne Westwood har brugt grønne planter og blade som baggrund i flere af deres kampagner, og flere udenlandske influencers er fotograferet i deres hjem med saftige grønne planter i baggrunden.

 

Her er vores fire favoritter:

– Areca Palme, 199 kr. i Ikea.

– Dragetræ, 89 kr. i Ikea.

– Palmelilje, 159 kr. i Ikea.

– Monstrea, 125-300 kr. (for en mindre størrelse), Greenify.dk.

 

Sådan holder du dem i live:
De fleste planter og palmer skal kun vandes hver 14 dag. Der skal de til gengæld gennemvædes, dvs. at vandet skal nå igennem krukken, og underskålen skal næsten fyldes med vand. Sørg for, at din plante ikke står i direkte sollys for lang tid af dagen, faktisk helst i skygge. Derudover må plantens blade ikke røre væggen, det kan gøre dem brune.

 

Tekst Sophie Bendtsen

Kollage Liv Schmidt

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *