• en

Blog

sienna2rasdscf1997
sienna2rasdscf1997
siennadscf2068
siennadscf2068
siennadscf2084
siennadscf2084
siennarasdscf1912
siennarasdscf1912
sienna_dsf7998
sienna_dsf7998
sienna_dsf8252
sienna_dsf8252
siennadscf2077
siennadscf2077
sienna_dsf8287
sienna_dsf8287
sienna_dsf8183
sienna_dsf8183
sienna_dsf8248
sienna_dsf8248
siennadscf1827
siennadscf1827
sienna_dsf8076
sienna_dsf8076

Sienna Bruun

 

Hun er vokset op med lange frie somre på Ibiza, men skolen i Danmark starter hver morgen med et fast håndtryk, og lektier er noget man laver hver dag. Mød Sienna Bruun (14) som vi besøgte hjemme hos hendes mor på Østerbro.

 

 

Hvad laver du for tiden?

Jeg går i 8. klasse på Krebs Skole. Jeg har danset mange år hos Stepz, men har besluttet at holde en pause. I stedet træner jeg nogle gange med min mor i Fitness.dk i Indre By eller løber i Østre Anlæg.

 

Krebs er kendt for og være en lidt striks skole … ?

Jeg elsker at gå i skole. Vi møder 07:50 og hver morgen siger alle elever godmorgen, giver hånd og bukker for vores rektor. En gang om måneden er der fælles morgensang. Vi har vildt mange lektier for. Dem bruger jeg cirka en time på hver dag. Sådan har det været siden 1. klasse. Hvis jeg kan finde ud af det, laver jeg dem alene. Ellers hjælper min mor, far eller papfar mig. Det er ikke svært for mig at lave lektier, for jeg ved, at de bare skal laves.

 

Har du arbejde ved siden af skolen?

Jeg har hjulpet min far når han har holdte lagersalg og modeshows (For Bruuns Bazaar & Baum und Pferdgarten red.). Og så har jeg arbejdet lidt som børnemodel og laver mindre skuespilopgaver igennem min agent Artcast. Men jeg har ikke noget fast arbejde efter skole.

 

Skal du lave noget spændende i efterårsferien?

Jeg skal til New York og besøge min moster og fætter. Jeg elsker New York, jeg har været der så mange gange, at byen næsten føles som hjemme.

 

Har du så nogle  favorit-spots i New York?

Lucky Strike laver New Yorks bedste burger. På Bar Pitti servere de også rigtig god mad, og der er altid proppet med spændende mennesker. Siden jeg var barn, har min mor haft mig med i en japansk butik der hedder Trico Field. Der kan man få det fineste tøj til børn og unge fra nogle japanske designere. Det er ikke kommet til København endnu.

 

Du har også været på roadtrip igennem Arizona, Utah og Californien?

Ja, det var en kæmpe oplevelse, som jeg vil anbefale alle at plage deres forældre til at gøre, smiler Sienna. Naturen er så smuk, med landskaber man har set i så mange film. Det skabte en utrolig hyggelig stemning at være samlet i den store bil. Om aftenen lavede vi bål og spiste pølser og kød, som vi stak på pinde og grillede direkte på bålet. Vi var afsted med min moster, onkel og fætter, som bor i New York.  Der var ikke Wifi, men vi hyggede os alligevel. Vi havde dvd film med, som vi så, når vi skulle slappe af. Vi kørte også på ATV, det var vildt sjovt. Og så var vi på skydebane og skyde med pistoler. Meget amerikansk. Det var den dejligste ferie, men det blev også lidt tæt til sidst. Jeg værdsatte meget at komme hjem til mit eget værelse og badeværelse! Til jul skal jeg til Thailand med min far. Det glæder jeg mig til, det er så dejligt med sol, varme og familietid i december.

 

Har du nogle faste hudpleje-rutiner morgen og aften?

Jeg bruger kildevand på spray eller fugt spray, lige når jeg står op om morgenen. Det gør mig frisk og føles rent. Jeg har en beholder med pumpe, jeg selv fylder op med vand, og det er nogle gange rigeligt. Men jeg bruger også fugtsprays. Herbal Toner fra The Organic Pharmacy er frisk om morgenen, lige inden jeg smøre creme i ansigtet. Jeg bruger enten Dr. Hauschka’s Rose Cream eller Weledas Skin Food. De er dejlige, økologisk og ikke særlig dyre. Jeg bruger ikke så meget creme, særligt ikke hvis jeg lægger den på lige efter, jeg har brugt min fugt spray. Så er den let at smøre ud og forsvinder hurtigt ind i huden. Jeg har lige fået en ny fugt spray fra Amly, den hedder Beauty Sleep, og  den bruger jeg lige inden, jeg skal sove.

 

Gør du noget ved dit hår?

Jeg bliver tit klippet, når vi er i Slovakiet, hvor min mor kommer fra. Men ellers det er mest min mor, der klipper mine spidser. Jeg elsker når mit hår er blankt, blødt og dufter godt. Moroccanoil, Loenore Greyl og Elvital er de mærker, der laver de bedste shampoo og balsam.

 

Hvem laver den bedste deodorant?

Det gør Nuxe. Men jeg bruger ikke deodorant hver dag.

 

Bruger du kropsprodukter?

Nej. Jeg bryder mig ikke om at være helt cremet ind. Men nogle dage er det dejligt med en håndcreme. Den bedste er fra Clarins. Det er godt nok min mors, jeg stjæler fra hendes natbord. Jeg bruger meget sjældent parfume. Hvis det er, så er det Chloe eller den fra Bon Point ( fransk børnetøjsmærke). Men jeg ville for eksempel aldrig tage parfume på i skole. Det er kun til festlige lejligheder, og den mindste dosis som muligt.

 

 

 

 

Tekst & fotografi Liv Winther for WASH YOUR FACE

LeaveCOMMENT

  • Camilla
    REPLY

    Hvor er hun smuk! Jeg bruger Dr hauska Rose Cream, men vil prøve Weledas næste gang.
    Tak for den bedste skønhedsblog!

    oktober 9, 2018

Your email address will not be published. Required fields are marked *