• en

Blog

sixtensliderogmarie_washyourface_dsf4164
sixtensliderogmarie_washyourface_dsf4164
sixtenogmarie_washyourface__dsf4188
sixtenogmarie_washyourface__dsf4188
sixtenogmarie_washyourface__dsf4191
sixtenogmarie_washyourface__dsf4191
sixtenogmarie_washyourface_dsf4206
sixtenogmarie_washyourface_dsf4206
sixtenogmarie_washyourface_dsf4271
sixtenogmarie_washyourface_dsf4271
sixtenogmarie_washyourface__dsf4207
sixtenogmarie_washyourface__dsf4207
sixtenogmarie_washyourface_dsf4196
sixtenogmarie_washyourface_dsf4196
sixtenogmarie_washyourface_dsf4314
sixtenogmarie_washyourface_dsf4314

Sixten og Marie – Venner for livet

Nogle ting vil man bare gerne have for sig selv. Særligt når man er 13 år og bor i en by som København, hvor alle køber de samme mærker. Men skønhedsprodukter skal man dele med sine venner! 

 

Hvor længe har I kendt hinanden, og hvorfor blev i venner?

Marie: Vi går i parallelklasse, men vi begyndte først for alvor at snakke sammen i 3. Klasse. Vi så begge rigtig mange Youtube videoer og begyndte at tale sammen. I dag er vi bedste venner og begge to 13 år.

Sixten: Ja, da fik et kreativt fag sammen i skolen og opdagede, at vi have mange interesser til fælles. Tidligere var det meget Youtube videoerne, og dem så vi ofte sammen på vores værelser. Nu interesserer vi begge os meget for mode og indretning.

 

Hvad laver I, når I er sammen?

Marie: Vi er tit kreative, når vi er sammen og sidder og klippe-klistrer.

Sixten: Vi har lige lavet en kollage over hele den ene væg på Maries værelse. Vi bor også lige i nærheden af hinanden, så vi skiftes altid til at være hos hinanden.

Marie: Ja, og vi ses i hvert fald tre gange om ugen efter skole. Nogle gange ser vi også bare film, går på café eller kigger i butikker.

 

Går I til noget sport?

Sixten: Vi går begge til dans på danseskolen Stepz. Jeg går på forskolingsholdet til Eliteskolen og bliver undervist i house, moderne dans, hip hop og jazz. Og så går jeg på showholdet. I alt går jeg til dans syv timer om ugen, og så optræder jeg nogle gange.

Marie: Ja, Sixten er lidt mere øvet end mig. Jeg går til dans to gange om ugen til house og jazz.

 

Hvordan får I råd til at shoppe ?

Marie: Jeg arbejder lidt for min far en gang i mellem og tjener en smule der.

Sixten: Lige nu er det kun lommepenge, jeg har. Jeg optrådte en gang i Voice Junior med Stepz, hvor jeg tjente nogle penge. Det var en fed måde at tjene penge på.

 

Hvilke butikker er jeres yndlings?

Marie: Vi elsker begge to Ganni. Deres tøj er ret dyrt, men vi kan i det mindste få råd til deres T-shirts. Nogle gange kigger vi også i dyre butikker som Holly Golightly. De har meget sejt, mønstrede tøj, og så leder vi efter et billigt alternativ i Monki eller hos Zara.

 

Køber I tit de samme ting?

Marie: Jeg synes, det er sjovt at have de samme ting. Sixten kan godt blive lidt sur nogle gange, særligt hvis det er tøj, og så bliver jeg sur tilbage (griner).

Sixten: Ja, nogle gange vil jeg bare gerne have nogle ting for mig selv.

Marie: Men vi har faktisk rigtig mange af de samme ting.  Det er svært at undgå, og det kan være hyggeligt, men det skal ikke blive for meget.

Sixten: Når det kommer til skønhedsprodukter, køber vi tit det samme.

Marie: Ja, for hvis en af os finder et produkt, der er godt og virker, så fortæller vi det videre. Vi vil gerne hjælpe hinanden.

 

Hvor finder I inspiration?

Marie: Jeg bliver meget inspireret af at kigge i de dyre butikker. Og så kigger jeg meget i blade. Jeg synes, at især Oh Land og den hollandske blogger Lizzy Vanderlight har en rigtig sej stil. Jeg er også helt vild med Japan og kulturen, som jeg synes, er meget inspirerede. Det er alt fra kimonoerne, små skønhedsprodukter, malerier til min yndlings sodavand Ramune.

Sixten: Ja, og så kigger vi meget på Instagram og Tumblr.

 

Bruger I hudplejeprodukter og/eller makeup?

Sixten: Jeg renser min hud hver dag med min Ansigtsrens fra Origins hver aften. Jeg bruger en helt let serumcreme til fedtet hud fra Estée Lauder, næsten hver dag. En gang i mellem skrubber jeg min hud med en lille svamp, som man sætter på fingeren. De hedder Miqura Peel Me Facial. Jeg bruger en læbepomade fra Rudolph Care.

Marie: Jeg har været meget generet af betændelse i ørerne. Derfor renser jeg mine huller i ørerne hver aften i klorhexidin. Nogle morgener bruger jeg en ansigtsspray fra Mario Badescu for at friske mit ansigt op. Jeg renser min hud hver dag for at undgå urenheder med en renseskum fra Formula 10.0.6, Best Face Forward. Bagefter bruger jeg altid min ansigtscreme fra samme mærke, Seriously Shine Free, så min hud ikke tørrer ud Det er et mærke, som laver hudplejeprodukter, der er rigtigt gode til teenager-hud. De kan købes i Matas. Jeg har tit tørre ben, derfor smører jeg dem ind i Aesop’s Geranium Leaf Body Balm. Jeg har også altid min læbepomade fra Aesop i tasken.

 

Bruger I deodorant eller parfume?

Sixten: Jeg er ikke begyndt at bruge deodorant endnu. En sjælden gang låner jeg nogle af min mors Comme Des Garcons parfumer, som er unisex.

Marie: Jeg bruger kun deodorant en gang i mellem. Jeg synes, det er svært at huske. Jeg bruger Marc Jacobs’ Daisy nogle gange i hverdagen. Den er ikke så tung. Jeg har også en af min farmors Chanel parfumer og en fra min mormor. Det er ikke nogle jeg bruger, men det er hyggeligt, at de dufter af dem.

 

Hvad gør I ved jeres hår?

Marie: Jeg reder mit hår hver morgen og får klippet mit pandehår hos min frisør på Værnedamsvej, New Hair Shop. En gang imellem sætter jeg et hårspænde i mit hår.

Sixten: Jeg bruger en shampoo og balsam fra Maria Nila, og børster mit hår med min Mason Pearson børste. Jeg bliver klippet hos frisør Kipo.

 

Hvad drømmer I om i fremtiden?

Marie: Jeg vil gerne være kunstner. Jeg elsker at male og være kreativ. Jeg ved ikke helt, hvilken uddannelse jeg vil tage.

Sixten: Jeg vil gerne noget med mode eller indretning. Jeg ved, hvordan hele mit hjem skal indrettes når jeg flytter hjemmefra og drømmer tit om at flytte til New York.

 

Tekst og Foto Wash Your Face

LeaveCOMMENT

  • Karina
    REPLY

    Så seje Young guns, der både kan dele og samtidig næsten 😘være enige om, at man skal kunne “have noget for sig selv”. Optur !!

    april 15, 2017

Your email address will not be published. Required fields are marked *