• en

Blog

verastorm_dsf5289
verastorm_dsf5289
verastorm_dsf5346
verastorm_dsf5346
verastorm_dsf5133
verastorm_dsf5133
verastorm_dsf5107
verastorm_dsf5107
verastorm_dsf5363
verastorm_dsf5363
verastormhigh_dsf5283
verastormhigh_dsf5283
verastorm_dsf5105
verastorm_dsf5105
verastorm_dsf5159
verastorm_dsf5159
verastorm_dsf5315
verastorm_dsf5315
verastorm_dsf5151
verastorm_dsf5151

 

 

Stil kamæleon – Vera Storm

 

Hendes forældre har Københavns sejeste koncept butik, Storm. Men hvad ender egentlig hjemme på hendes egne hylder?

 

Hvad laver du for tiden?

Jeg går i 2. G på Gefion Gymnasium og har boet på Sortedam Dosseringen, ved søerne i København hele mit liv. Jeg rejser en del med min familie. Inden jeg startede i gymnasiet var jeg tit på indkøbsrejser med min mor og far til Paris, New York og London. Nu er det mest familieferier. Vi rejser til Californien, hvor vi lejer en bil og kører rundt og besøger venner. Vi kender rigtigt mange der bor i USA. Jeg elsker at der er varmt, at vi bare hænger ud hjemme hos folk, samtidigt med at vi oplever en masse og får sol på næsen. Når jeg er hjemme i Danmark, går jeg til holdtræning i Fitness.dk på Frederiksberg, cirka 2 gange om ugen. Jeg arbejder også i Imperial biograf nogle aftener, og så hjælper jeg selvfølgelig også inde i Storm. Mine forældre har haft den butik i 22 år. Da jeg var mindre var der ikke nogle af mine venner der kendte til butikken. Men de sidste par år er der mange i min omgangskreds der kender butikken og syntes det er fedt at det er mine forældre der har startet den.

 

Hvor vigtigt er mode for dig?

Jeg har altid gået meget op i mit tøj. Det ligger nok til familien (Griner). Jeg elsker at mikse mit tøj, med noget jeg låner fra min mor, genbrug, high-street og hvad der ellers lige fanger mig. Jeg har nok mange trainers, men er ikke en af dem der sidder og pudser dem hver dag. De må gerne se lidt slidt ud.

 

Hvordan vil du beskrive din egen stil?

Det er nok alt efter hvad dagens humør bringer. Jeg kan sagtens have kjole på den ene dag og så den anden dag være drenget og sporty. Fælles for det hele er nok at jeg elsker farver. Går nærmest ikke i sort mere.

 

Hvornår begyndte du at interessere dig for skønhed?

I starten af puberteten begyndte jeg at interesse mig for hudpleje og jeg har brugt renseprodukter og dagcreme lige siden.  Jeg har samlet på parfumer siden jeg var lille, det gør jeg ikke mere. Men nu er jeg selvfølgelig også begyndt at bruge dem! (Griner)

 

Hvordan passer du bedst på din hud?

Jeg renser mit ansigt hver morgen og aften. Elsker den blå rense gel fra REN og Ling’s Purifying Cleanser. Jeg bruger Jao Brand Face Crème både morgen, inden jeg lægger makeup og om aftenen. Jeg elsker også Ling’s Drying Lotion. Den er til at duppe på urenheder, inden man skal sove. Den udtørrer hurtigt en bums over natten. Nogle gange bruger jeg min mors øjencreme, for lidt ekstra forkælelse. Men ikke fordi jeg har brug for det. Jeg bruger en helt neutral bodylotion fra apoteket.

 

Går du med makeup?

Ja, men ikke hver dag.  Jeg bruger et tyndt lag Face & Body Foundation fra Mac og så har jeg opdaget den bedste hvide/transparente Pudder fra NYX.  Den giver min hud en mere naturlig farve, end med en hudfarvet pudder. Jeg får sat vipper på, så jeg bruger aldrig mascara. Nogle dage bruger jeg concealer fra Nars, og en bronzer eller blush fra Mac. Men det er mest hvis jeg skal ud eller det er aften.

 

 

Hvordan sætter du dit hår?

Jeg har meget glat hår, men får det tit til at krølle så det fylder mere. Den bedste måde er at lave fletninger når min hår er vådt, lige inden jeg skal sove. Så bølger det om morgenen. Tricket er at lave 4 fletninger. Håret skal være fugtigt, og flettes ret blødt, ellers kommer det kanter og buk som ikke er så pæne. Om morgenen reder jeg det igennem og sprayer lidt hårlak i. Det er også pænt med krøller, når håret er sat op i en høj hestehale, med en stor elastik med blødt stof omkring.

 

Hvilken farve har dine negle?

Jeg må ikke have neglelak på hænderne, når jeg er på arbejde i Imperial biografen. Men jeg har altid neglelak på tæerne om sommeren. Den jeg har på i dag er en tomatrød i farven FUT fra Uslu Airlines er altid smukt, ellers en mørk nuance som Rouge Noir, fra Chanel.

 

Hvad dufter du af?

Jeg har ikke købt en ny parfume de sidste år. Men for nyligt fik jeg en der hedder Thé Matcha fra Urban Outfitters fra USA og så kan jeg godt lide Anja Rubik’s egen parfume. Dem elsker jeg. Fælles for mine parfumer er nok at de skal være lette. Jeg sprøjter det over håret og går igennem dråberne. Kan bedst lide duften er for mig selv.

 

Tekst og fotografi Liv Winther

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *