• en

Blog

suswilkinsretouch_dsf5385
suswilkinsretouch_dsf5385
suswilkins_dsf5453
suswilkins_dsf5453
suswilkins_dsf5509
suswilkins_dsf5509
suswilkins_dsf5474
suswilkins_dsf5474
suswilkins_dsf5448
suswilkins_dsf5448
suswilkinsretouch_dsf5438
suswilkinsretouch_dsf5438
suswilkins_dsf5455
suswilkins_dsf5455
suswilkins_dsf5447
suswilkins_dsf5447
suswilkins_dsf5485
suswilkins_dsf5485

Stjernekomet Sus Wilkins

Hun er aktuel i den danske film Mesteren, men du kommer til at se hendes ansigt overalt denne sommer. Den 28-årige skuespiller og model fortæller om at tæmme vilde krøller og at holde sin dansekrop ved lige.

 

Hvad laver du i disse dage?

Jeg har gang i en masse for tiden! Lige nu går jeg og caster til nogle tv-serier i Danmark og en i udlandet, og jeg er med i en ny tv-serie, der kommer ud i år. Jeg er langsomt begyndt at forberede mig til, jeg skal til Cape Town og arbejde som model i nogle måneder til vinter. Og så høster jeg for alt det arbejde, jeg lavede sidste år. Særligt for min første store rolle i spillefilmen, Mesteren, der lige har haft præmiere. Det er sjovt, for vi filmede den i Prag sidste vinter, så det føles som så lang tid siden nu.

 

Du er ikke uddannet skuespiller. Hvordan var det få sådan en stor rolle?

Det var stort, og jeg var ved at skide grønne grise! Jeg elsker at gå til castings, der er jeg overhovedet ikke nervøs. Jeg forbereder mig og elsker følelsen af, at nu skal jeg bare præstere. Men da vi startede selve filmoptagelserne, der var jeg så nervøs. Jeg stod jo pludselig der med skuespillere som Søren Malling, Jakob Oftebro og en af Norges største skuespillerinder, Ane Dahl Torp.

 

Har skuespillerjobbet haft en effekt på din stil eller skønhedsrutiner?

Jeg har arbejdet som model og danser i mange år, så jeg er vant til at få lagt makeup af andre. Nogle gange synes jeg makeuppen klæder mig. Nogle gange ikke. Det vigtige at være åben. For nogle gange handler det bare om at få lagt den makeup, der kræves til jobbet, og så gå ind og levere det bedste man kan. Og hvis jeg skal til en stor event med filmene, ringer jeg til makeupartisten Morten Kongsbak. Han er sindssyg god – også til ikke at putte for meget makeup på.

 

Hvordan er dine morgenrutiner?

Jeg drikker et stort glas vand med citron som det første hver morgen, og så går jeg i bad. Jeg sværger til Super Rich Olive Body Lotion fra Mario Badescu. Den er sindssyg god og dufter af citron. Jeg vasker mit ansigt med La Roche-Posays Derma Soothing Hydrating Cleansing Cream. Bagefter tager jeg en vatrondel og bruger Biodermas rens som en slags toner og til at rense mascara af. Avènes Cleanance Hydra er den bedste dagcreme. Den er let, billig og fugtigvende. Hvis jeg skal meget tidligt op og på job, elsker jeg Detox-maskerne fra Magicstripes. De gør en synlig forskel på træt hud.

 

Hvad gør du ved din hud om aftenen?

Jeg bruger Rudolph Cares Anti-Aging Serum, inden jeg tager creme på om aftenen. For et halvt år siden begyndte jeg at bruge øjencreme med hyaluronsyre.

 

Hvilken duft bruger du?

Jeg går ikke særligt meget op i parfumer. Men sidst jeg var ude og rejse, ledte jeg efter en ny duft i lufthavnen. Jeg kunne ikke helt overskue det og endte med at købe en Tommy Hilfiger, fordi jeg troede, Gigi Hadid havde været med til at lave den. Da jeg stolt kom hjem med min nye parfume, grinede min kæreste højt (Freja Kirk red.) Jeg havde åbenbart købt den gamle Tommy Girl, som alle gik med, da hun gik i folkeskolen, og ikke den nyeste The Girl.

 

Hvad gør du med dit hår?

Mit hår er krøllet, men jeg glatter det efter hver vask med et glattejern fra Ghd. Når det er glattet, giver jeg altid spidserne olie, så de ikke bliver tørre. Det værste jeg ved er, når mit hår ser nyglattet ud. Det bedste trick er at sætte det op i en knold, mens det stadig er varmt efter glatningen. En gang i mellem sprøjter jeg en lille smule tørshampoo på knolden for at give struktur. Tidligere glattede jeg mit hår hver dag, men det blev fuldstændigt ødelagt af det. Nu gør jeg det kun to gange om ugen. Jeg bliver klippet af Joekim hos Oops. Han er så dygtig og er kendt for at klippe piger langhårede. Seriøst. Jeg havde helt kort og ødelagt hår, da jeg startede hos ham. Så tog han det bare stille og roligt og klippede lidt til og sagde: ”Bare vent, du er langhåret om et års tid.” Det virkede, og nu er mit hår langt og sundt.

 

Hvad gør du ved dine negle?

Jeg er en totalt shellacpige og får det lavet på Vesterbrogade hos Classic Nails. Det er ikke den mest fancy salon, men de er dygtige, og man føler man er i LA, når man træder ind i lokalet. I øjeblikket har jeg mange modeljobs, så jeg får det mest på fødderne. For mine negle skal være naturlige, når jeg møder op på job. Hvis jeg skal til fest er nude lak klart en favorit. Rød og orange/røde er smukt til min hud om sommeren.

 

Hvilken makeup bruger du?

Jeg bruger Face & Body Foundation fra Mac og Mineral Foundation fra Tromborg men ikke hver dag. Jeg svæger til bronzeren fra Hour Glass. Den hedder Ambient Lighting Bronzer. Man kan købe den hos Sephora i udlandet. Det er den bedste, jeg har prøvet! Man skal bare bruge en lille smule, og så får man en JLO-glow. En gang imellem hvis jeg føler, at jeg ser lidt rund ud i hovedet bruger jeg Hola Blush fra Benefit. Jeg tegner mine bryn op med en blyant fra MAC. Til sidst tager jeg mascara og læbepomade på. Jeg har ikke nogen faste favoritter.

 

Hvordan forbereder du din hud og krop, inden et job?

Jeg træner i fitness et par gange om ugen. Det gør jeg i centeret Basecamp Fitness. Min træning er meget basic som løb og øvelser, jeg har fået af Emili Lilja. Lige inden et job bruger også ofte appen, 7 Minute Workout. Den får mig til at føle helt klar. Faktisk kan jeg også godt finde på at bruge den i en pause på et set. Jeg forbedrer min hud ved altid at bruge en tørbørste eller en hamp-handske på kroppen. Hvis jeg har tid op til et stort job, sørger jeg for at tage i Det Kolde Gys i Helgoland i dagene op til. Det er mega lækkert og kombinationen af kulde og varme giver det ultimative boost. Lige nu afprøver jeg en juice-kur fra Restart Juice for at rense lidt af alle de sidste stykke tids fester ud af kroppen.

 

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *