• en

Blog

forageimg_0617

Storbyens blomst

 

Lad os være ærlige, det er svært at skrive om dufte. Ligeså svært kan det være og finde sin signaturparfume. At finde finde lige den flaske du aldrig glemmer følelsen af. For parfumer skal opleves med næse og hjerte – og helst på egen hud.

 

Et godt sted og starte din søgen, er hos Storm i Store Regnegade. Deres beauty-hjørne er verdenskendt, særligt for deres evne til at udvælge de vildeste parfumer. Lige nu kan du i butikken, opleve et helt nyt duftkoncept, fra det engelske parfumehus Miller Harris. Næserne bag, har været rundt og samle planter, blomster og urter fra Londons vildvoksende oaser og brugt dem som grobund for 3 nye parfumer. Konceptet kaldes Foraging. Hvilket er et lokalt samlerkoncept der bruges indenfor mad ( Noma har skippet det franske og samlet deres råvare omkring København i årevis). Urban Foraging er det så det sidste nye inden for bæredygtighed, nemlig og finde spiselige planter der vokser vildt i storbyen. Vi elsker konceptet!

Du kan opleve de tre nye dufte Lost In The City, Wander Through The Parks og Hidden on The Rooftops hos Storm i Store Regnegade.

 

God parfumejagt!

 

 

 

 

 

 

Tekst & foto Liv Winther, for WASH YOUR FACE

 

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *