• en

Blog

trineswardrobewyf_dsf9136
trineswardrobewyf_dsf9136
trineswardrobewyf_dsf9078
trineswardrobewyf_dsf9078
trineswardrobewyf_dsf9182
trineswardrobewyf_dsf9182
trineswardrobewyf_dsf9183
trineswardrobewyf_dsf9183
trineswardrobewyf_dsf9075
trineswardrobewyf_dsf9075
trineswardrobewyf_dsf9178
trineswardrobewyf_dsf9178
trineswardrobewyf_dsf9086
trineswardrobewyf_dsf9086
trineswardrobewyf_dsf9173
trineswardrobewyf_dsf9173
trineswardrobewyf_dsf9143
trineswardrobewyf_dsf9143
trineswardrobewyf_dsf9247
trineswardrobewyf_dsf9247
trineswardrobewyf_dsf9195
trineswardrobewyf_dsf9195
trineswardrobewyf_dsf9192
trineswardrobewyf_dsf9192
trineswardrobewyf_dsf9201
trineswardrobewyf_dsf9201
trineswardrobewyf_dsf9221
trineswardrobewyf_dsf9221
trineswardrobewyf_dsf9223
trineswardrobewyf_dsf9223
trineswardrobewyf_dsf9234
trineswardrobewyf_dsf9234
trineswardrobewyf_dsf9237
trineswardrobewyf_dsf9237
trineswardrobewyf_dsf9259
trineswardrobewyf_dsf9259

Trine Kjær viser sit badeværelse frem!

Kom med på besøg hos Trine Kjær (28) fra bloggen Trine’s Wardrobe, der startede sit eget skønhedsmærke, da hun var 24 år. Vi snakkede med hende om de bedste tips til lækkert hår, og hvordan du gør dit renseprodukt ekstra opfriskende.

 

Du var en af de første modebloggere i Danmark. Hvordan fik du ideen til Trine’s Wardrobe?

Det hele startede for otte år siden. Jeg var lige blevet færdig med gymnasiet og vidste ikke, hvad jeg ville, kun at det skulle være noget med mode. Hvis man ville noget med mode dengang, kunne man blive journalist eller designer, og ingen af de ting var noget for mig. Jeg havde sabbatår og fandt svenske Elin Kling’s blog. Der var ikke rigtig nogle modeblogs i Danmark på det her tidspunkt, og jeg blev vildt imponeret over, at man som almindelig pige kunne formulere mode på sin egen blog. Derfor startede jeg min egen på blogspot.com og fandt på navnet Trine’s Wardrobe. Det hele var meget lidt gennemtænkt. Fra starten opdaterede jeg med nye post hver dag, og efter tre måneder blev jeg kontaktet af Costume, som gerne ville have mig ind på deres online platform.

 

Hvornår gik det op for dig, hvad du kunne med bloggen?

Mit første samarbejde var med Diesel, som sendte et par jeans. Jeg var helt oppe og køre. Men det var først, da der kom tilbud om større samarbejder, at det gik op for mig, hvad jeg havde af muligheder med min blog. Det første store tilbud fik jeg, da jeg var 22 år. Jeg blev kontaktet af det århusianske mærke Minimum. De ville have mig til at være kreativ direktør for et nyt mærke. Så der startede jeg det, der hed Edies Eyes, som var opkaldt efter Edie Sedgwick. Dem arbejde jeg med i to år. Jeg arbejdede 50 timer om ugen og havde jo også TW. Det var jeg ved at knække på. Så jeg sagde op efter to år, selvom det var det fedeste. Jeg rejste alle mulige steder hen og lærte en masse. Men jeg fandt ud af, at jeg gerne ville tilbage til at have bloggen i centrum. Det var nok der, det gik op for mig, hvor vildt det var, at jeg fandt på at lave bloggen. For den kunne bane vej for så mange muligheder.

 

Hvilken betydning har Instagram haft for dig og din blog?

Da Instagram kom, tænkte jeg ikke på det som en forretningsmulighed, men som en forlængelse af bloggen. I dag er der rigtig mange kunder, der køber indhold af mig på Instagram og ikke nødvendigvis på bloggen. Instagram har til gengæld også gjort konkurrencen større. Alle deler deres outfits nu, og det var jo ikke normalt, den gang jeg startede med at gøre det. Men Instagram har gjort, at jeg kan nå bredere ud med mine billeder.

 

Hvordan fik du ideen til at lave din egne skønhedsprodukter?

Jeg har altid haft en iværksætterdrøm og en lyst til at skabe mit eget firma. Faktisk siden jeg var lille, hvor jeg åbnede min egen blomster-butik i haven, solgte ting og spurgte min far om priser på ejendomme. Jeg har altid været meget virksomhedsorienteret. Så det har været en kombination af, at jeg gerne har ville drive en virksomhed. Og så fik jeg altid spørgsmål på min blog, omkring mit hår. Da jeg ikke var den store beauty-nørd, snakkede jeg med en, der var dygtig til at lave produkter, om hvad jeg godt kunne tænkte mig. Jeg testede og testede, og fik mine veninder til at teste de forskellige prøver. Og så lancerede jeg fem produkter til at starte med, sammen med Matas, og de solgte helt vildt godt. I 2012 kom jeg med tre nye produkter til håret. Og i 2013 lancerede jeg så min hudpleje-linjen.

 

Hvordan har du forenet dine produkter med at have en blog?

Efter jeg fik min egen skønhedslinje, har det været meget vigtigt for mig at bloggen ikke skulle blive en reklame for mine produkter. Derfor har jeg fra starten været meget forsigtig med at vise dem på min blog. Alligevel har det været vigtigt for mig, at det hele hang sammen, og derfor kaldte jeg produkterne Trine’s Wardrobe. Men jeg synes, at det er en svær grænse, og jeg undlader tit at nævne mine produkter, hvis jeg føler, at det bliver utroværdigt. Så min blog og mine produkter hænger sammen. Men jeg har bevaret mode-aspektet, som det centrale på min blog, som det var i starten.

 

Hvad er dine hudpleje- og makeup-rutiner?

Om morgenen renser jeg min hud med en vatrondel og min egent Michellar Water, som jeg har stående i køleskabet, så den er dejlig kold. Herefter bruger jeg mine egen Face Cream i ansigtet. Lige efter bruger en farvet dagcreme fra Laura Mercier og dækker til sidst lidt ekstra med en Concealer Palette fra Mac. Der er 6 nuancer i den, så der er både til at dække urenheder, rødme og trætte øjne. Jeg børster mine øjenbryn op og putter altid lidt blush på mine kinder. Nogle dage dupper jeg Strobe Creme fra Mac på kindben og næseryg. Den lyse perlemorscreme får min hud til at se mere fugtigt og glødende ud. Hvis jeg skal noget, hvor jeg skal se lidt ekstra frisk ud, bruger jeg mascara, men ellers ikke til hver dag. Jeg er begyndt at bruge mere cremede makeup produkter, end jeg gjorde, da jeg var yngre. Jeg synes ikke, at en rødlig blush passer til min hud, så jeg bruger solpudder fra Mac eller en sart lyserød fra Nars eller Kjær Weis. Når jeg skal ud, bruger jeg altid mascara og enten en sort flydende eyeliner, lige nu fra Mac Jacobs, eller tager noget på læberne. Derudover har jeg altid Touche Éclat Blur Perfector med i min håndtaske (Matterende creme fra YSL red.). Den har den fineste lyserøde emballage, og jeg er helt vild med den, fordi den er transparent og ikke har nogen farve i sig. Den er lidt dyr, men til gengæld er den drøj og holder længe.

 

Hvordan er dine aftenrutiner?

Jeg fjerner altid min makeup, inden jeg går i seng, lige meget hvor træt jeg er. Det gør jeg med min egen Michellar Water, og herefter bruger jeg min nye Cleasing Foam. Bagefter putter jeg serum i ansigtet lige for tiden efterfulgt af en meget fugtgivende creme fra Caudalie eller fra Ling.

 

Hvordan er dine hårrutiner?

Jeg vasker hår hver anden dag og føntørrer det aldrig. Når mit hår lufttørrer, får det et flottere fald, end hvis jeg føntørrer det. En gang om ugen bruger jeg min Deep-Cleansing Shampoo, som gennemrenser mit hår. Jeg bruger også en hårmaske en gang i mellem, men ellers bare shampoo og balsam. Til at style mit hår bruger jeg tørshampoo mest til at give håret volumen. Jeg sprayer Saltvandsspray i tørt hår til at samle det, og om aftenen putter jeg tit lidt olie i mine spidser. En gang i mellem, hvis jeg skal ud, bruger jeg min Curl Lotion til at give det mere fylde og gøre det lokket. Jeg bliver altid klippet af Daniella Dif hos Palma. Hun forstår, hvordan jeg godt kan lide mit hår.

 

Hvordan er dine kropsplejerutiner?

Jeg har tidligere været ret doven med mine kropspleje-rutiner, men efter jeg er blevet gravid, er jeg blevet meget mere opmærksom på det. Jeg bruger en body-scrub en gang om ugen i badet, det er lidt forskelligt hvilken. Lige for tiden bruger jeg en uparfumeret bodylotion fra Levevis, og så bruger jeg Naturlig Mandelolie. Nu når jeg er gravid, smører jeg særligt min mave ind, men især om sommeren smører jeg også mine arme og ben. Olie giver et flot skær til huden.

 

Hvilken parfumer bruger du?

Normalt bruger jeg parfume, men efter jeg er blevet gravid, har jeg helt naturligt mistet interessen lidt. Min ynglings parfume er Santal 33 fra Le Labo. Den er unisex, og min kæreste elsker den også. Han har faktisk overtaget den lidt, men nu har jeg købt The Noir 29, også fra Le Labo til ham. Jeg kan godt lide grønne noter, som har noget lidt iris-agtigt i sig. De må ikke blive for blomster-agtige eller søde. Prada’s Infusin d’Iris og Chanels Cristalle Eau Vert er også nogle af mine favoritparfumer med grønne noter.

 

Hvad gør du ved dine negle?

Jeg elsker neglelak og ordner altid selv mine negle. Jeg har slet ikke tålmodighed til at sidde på en neglesalon. Postkasse-rød lak holder altid, og om sommeren maler jeg en enkelt eller to pink. Men nude negle er altid godt, fordi de holder sig pæne i flere dage. Sort lak er også godt på en kold vinterdag. Men jeg er opmærksom på ikke at bruge neglelak nu, når jeg er gravid. Jeg har vænnet mig til helt au naturel negle.

 

Du rejser jo en del, har du nogle gode rejse tips?

Jeg har altid en læbepomade og Facial Mist med mig, når jeg skal flyve. Jeg har altid grinet lidt af dem, der sad og sprayede sig i flyet. Men det gør en kæmpe forskel. Så nu er jeg selv med på holdet. Derudover har jeg altid en fugtmaske med, især hvis jeg er i USA eller i et varmt land, hvor der er meget aircondition, som udtørrer min hud. Om sommeren bruger jeg altid solcreme, jeg ved jo, at det virkelig gør en stor forskel for huden på den lange bane at beskytte sig imod solens stråler.

Tekst og fotografi Liv Winther

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *