• en

Blog

Elsa Hosk

Victoria Secret Angel Elsa Hosk siger hej!

Vi mødte den Svenske topmodel Elas Hosk tidligere i dag. Hun er Victoria Secret Angel og ny ambassadør for Biotherm. Her er et par hurtige skønhedstips, topmodellen gav under vores møde.

 

Hvordan holder du dig i form?

Jeg spillede meget basketball, da jeg var mindre. Det var mit liv. Kampe hver weekend og træning hver dag efter skole. Det har jeg desværre ikke et liv, der passer til mere. Jeg savner at dyrke en holdsport, nu dyrker jeg mest boksetræning.

 

Hvad er din yndslingsby?

Jeg elsker New York. Det er virkelig en by, der kan udvide ens horisont. Her bliver ingen bedømt, og man kan være lige, som man vil. Der er plads til alle.

 

Hvad er dine yndlingsprodukter?

Jeg er en evig fortaler for, at skønhed ikke kommer af de produkter, du bruger, men igennem sund kost, motion, massere af vand og rigeligt med søvn. Jeg er også fortaler for, at vi skal bruge få skønhedsprodukter. Jeg bruger jævnligt en muddermaske, der suger makeuprester og urenheder væk fra min hud. Jeg bruger den grønne mudder, der hedder Wonder Mud fra Biotherm. Min fugtpleje får jeg fra AquaSource Gel Moisturizer.

 

Og så var den lille smukke svensker hurtigt videre i teksten…

 

Tekst og fotografi Liv Winther

 

 

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *