• en

Blog

lys foundation

Who is the fairest (foundation) of them all ?

Hvis du har meget lys hud og svært ved at finde en lys nok foundation, skal du måske prøve en helt hvid foundation.

Der er sikkert mange af jer med meget lys hud, der kan have svært ved at finde en foundation, der passer til jeres hudtone. Særligt i vintermånederne. Makeup-artister har det samme problem med at finde en lys foundation til de modeller, som har helt lys porcelænshus. Den bedste løsning på det problem er at købe Mac’s Face & Body Foundation i Farven White og blande lidt i din foundation for at lysne den op. Så får du den smukkeste lyse nuance, som ellers er næsten umulig at finde fra nogle mærker.

 

Tekst Liv Winther

LeaveCOMMENT

 • Josefine
  REPLY

  Tusind tak for tippet, det lyder super smart! Så kan det være, at jeg endelig slipper for at veksle imellem tre-fire forskellige foundations i løbet af året, da jeg altid bliver meget brun om sommeren og nærmest helt hvid om vinteren – utroligt nok!
  Hvad bliver lokationen for den nye MAC Pro butik? København? 🙂 Kunne ikke umiddelbart finde info om det på nettet.
  Derudover, har du en anbefaling til en god bronzer? Da min ansigtshud har kraftige pink undertoner, bruger jeg aldrig fersken/pinkfarvet blush, men i stedet bronzer hele året rundt.
  Jeg skal dog have investeret i én, der er lysere, end den jeg bruger om sommeren. Har du et forslag til én, som ikke er ALT for dyr (max 300 kr.)? 🙂

  oktober 13, 2013
 • Ida
  REPLY

  Bare et tip – man kan købe face & body i white i magasin Kgs. Nytorv lige nu 🙂

  oktober 13, 2013

Your email address will not be published. Required fields are marked *